HVA JEG GJØR MED HÅRET MITT

REKLAME – BEHANDLINGEN ER SPONSET

Ikke for å skryte eller noe, men jeg har en skikkelig fin blondfarge på håret. Jeg får utrolig ofte spørsmål både på blogg, instagram og snapchat om hva jeg gjør med håret mitt. Tenkte å svare alle her!

Helt siden jeg flyttet til Bergen for 3(!!) år siden har jeg gått til min faste frisør Karoline på DIGG Hair i Bergen. Hun er den råeste jeg har møtt på blondt hår, uten å overdrive. Selv om det kan være vanskelig å se, har jeg hatt mange forskjellige blondnyanser de siste tre årene. Både sandfarget, med et bittelite lilleskjær i, mens nå går jeg for den veldig kalde looken. Som sagt er det ikke de mest crazy variasjonene, men det har jeg heller aldri ønsket. Det varieres egentlig mest etter årstidene, og ikke minst humøret mitt. Karoline er helt sinssyk på farget hår, dere kan jo sjekke ut instagramen hennes “karolinehaar” for å se før/etterbilder av arbeidet hennes 🙂

Jeg har også ganske langt og tykt hår, selv om jeg er på frisøren å bleker det cirka hver tredje måned. Jeg bruker også mye varmeredskaper, tørrsjampo og andre greier som overhode ikke er bra for håret.  Derfor er det viktig (spesielt for blonde!) å gå til en frisør som vet hva de driver med, både under selve behandlingen og som kan råde deg til hvilke produkter du bør bruke hjemme. Jeg vil jo ha fargen jeg har, samtidig som jeg vil beholde mitt lange og tykke hår. Akkurat nå bruker jeg personlig blonde-serien fra Joico. Jeg varierer mellom den og en blå serien deres. Litt usikker på hva den heter, men den tilfører håret mye næring og fuktighet. Den bruker jeg om jeg har en “tørr” periode! Elsker Joico ass, har ikke brukt annet på flere år!

Nå har jeg ikke vært å flink å ta bilder de siste ukene, rett og slett fordi det er mørkt absolutt hele dagen og skikkelig drittvær ute. Men her ser du iallfall hvordan hårfargen min er nå. SÅÅÅ fin!! Håret mitt har vel aldri vært sunnere heller, for jeg stusser nemlig tuppene litt hver gang jeg er hos frisøren – og det hjelper.

DIGG HAIR har mange dyktige frisører. Da Karoline var i barnepermisjon gikk jeg til Alexandra, og venninnen min Ingeborg går også dit fast. Hun var nemlig helt mørk i håret for halvannet år siden, mens nå er hun blondine slik som meg!

For å spørre meg om fargen min kan du ringe DIGG Hair på telefon 55321111, eller kontakte Karoline på instagram “karolinehaar”. Du kan booke time på hjemmesiden deres HER ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg