HVA HAR JEG Å BEVISE?

SKJORTEHER / JEANSHER / SKO – ZARA

Bare en liten oppklaring i forhold til snapstoryen min, som mange av dere sikkert har sett. Jeg er ikke alltid så flink til å sette ord på følelsene mine, og er en ekstremt privat person. Ja, jeg kan bable mye om alt og ingenting, men har liksom ikke behov for å fortelle alle om mine innerste følelser og tanker. Haha, ironisk nok er jobben min å dele livet mitt på internett. Ironien ass. Uansett. Poenget er bare at av og til får jeg en sånn trang til å forklare meg selv. Vet ikke helt hvem jeg prøver å overbevise, om det er dere eller meg selv. At jeg faktisk ikke er så overfladisk, lite empatisk eller uinteressert i andre temaer enn det ytre. Livet mitt er ikke snapsale, swipe up eller festing. Det er faktisk en ekstremt liten del av hverdagen min, men også del delen jeg deler med dere. Det er så rart, for det er kanskje den delen jeg også er mest uinteressert i. Igjen, jeg har ikke behovet for å være så sjukt dyp for allmennheten. Kanskje jeg ikke er den dypeste personen heller, forsåvidt. Livet trenger ikke å være så sykt avansert, det er alt hva du kværner det til i hodet ditt.

Huff for et rotete innlegg. Igjen, jeg er ikke alltid så god med ord. Det blir litt mye fjas og “haha” til tider. Etter å ha skrevet ned alt dette så skjønner jeg jo også hvem jeg prøver å overbevise. Og det er meg selv. Jeg jobber med å fronte det overfladiske, og til tider trenger jeg litt bakkekontakt. Minne meg selv på at jeg er så mye mer. Bare synd jeg ikke får til å dele det med dere.

Nå høres dette ut som et veldig klagete innlegg. Det er ikke meningen. Jeg sitter her med enormt stor takknemlighet og er ekstremt ydmyk som har muligheten til å jobbe på denne måten. Overfladisk eller ei. Det blir jo hva jeg gjør det til selv. Håper alle har en fantastisk torsdag, og at det er like nydelig vær hos deg som i Oslo! ♥ Igjen, TUSEN TAKK til alle dere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg