HØSTSHOPPING OG EN EVIG OBSESSION

Annonse – annonselinker

Hellu og god kveld alle nydelige mennesker! Jeg er i usedvanlig godt humør i dag. Kanskje fordi jeg nettopp har sagt farvel (haha, sykt voksent å si farvel) til middagsgjestene mine. Kanskje fordi jeg har vært skikkelig effektiv i dag (noe som har vært en mangelvare siden mai). Eller kanskje fordi den overfladiske delen av meg er psyyyykooogiiiiraaaaaaa på å shoppe hjem litt høstplagg. HØSTMOTEN ER LIVET!!!! Jeg er forresten enda i den perioden av livet der jeg kan si at høstmote er LIVET. På tide å finne seg litt viktigere verdier? (lol aldri)

Nå skal jeg klikke hjem en grisestor pakke fra Nelly, siden det er alt for lenge siden sist. Tviler på jeg bestiller alt under, men mye!

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Hatter, boots, kule heels – minst like viktig som plaggene! Tenkte å investere i et par nye primeboots i år, da jeg solgte mine forrige siden de var hakket for trange. Ellers elsket jeg leo-pumpsene, og de må klikkes hjem ASAP!

7. HER / 8. HER /  9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER / 13. HER / 14. HER / 15. HER

Litt basics må til, og store strikkegensere er jo alltid en knallsikker vinner år etter år! Jeg har hatt varianter av nummer 7 og 9 tidligere, og det er de beste strikkegenserne ever. Så myke, og viktigst av alt – de klør ikke!

16. HER / 17. HER / 18. HER / 19. HER / 20. HER / 21. HER / 22. HER / 23. HER / 24. HER

ENDELIIIIIG er det sesong for faux fur! Eller, i dag er det 18 grader i Oslo – MEN det stopper ikke meg fra å finne frem mine favoritter. Hvor kul er ikke leo-jakken?! Litt over the top, men jeg tror den kan være veldig kul 😀

Nå skal jeg klikke hjem litt outfits, før jeg skal hoppe til sengs med en episode real housewifes. Den serien har gitt meg en evig obsession. Jeg raidet gjennom både Beverly Hills, New Jersey, Atlanta, Potomac og starter nå på Dallas. Kanskje ikke rart jeg har så overfladiske verdier…..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg