.. DESENIO: HAS NO FUTURE

Som jeg har nevnt tidligere er leiligheten min i en interiørendrings-fase for tiden. Det meste skal byttes ut, og i det siste har jeg byttet ut alt av dekor – mer eller mindre. Bestilte disse fantastiske plakatene fra Desenio, de har så ufattelig mye kult! Syns det var utrolig vanskelig å velge hvilken stil jeg ville gå for, siden de har et så stort utvalg. Jeg falt på svart, hvitt og gull denne gangen. Syns de fargene er så fine sammen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERADette bildet har jeg hengt over sofaen, syns det er veldig stilrent og enkelt – med en quote man bare må elske! chanel-posteren ♥ Jeg har denne i størrelsen 50×70!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette gullkartet er kanskje favoritten blandt alle jeg bestilte. Syns det passet utrolig fint sammen med den lille bøffelen min, hihi.♥ Jeg har størrelsen 30×40!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne fine gullfjæren har jeg satt i kommoden min på gangen. Den er egentlig alltid overfylt av nøkler, skjerf og vesker – mens nå skal jeg prøve å holde den ryddig siden bildet har kommet på plass!♥ Jeg har størrelsen 30×40!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASist men absolutt ikke minst syns jeg det var på sin plass med en liten wine guide på kjøkkenbordet. Jeg elsker rødvin og denne posteren syns jeg både er ufattelig kul og veldig passende 😉 Hehe! Jeg har størrelsen 30×40! Du finner forresten the white wine guide her.

Desenio har som sagt et utrolig stort utvalg, både innenfor posters, rammer i alle størrelser. Det er heller ikke noe dyrt, mange av disse koster bare rundt 100 kroner! Under finner dere noen av mine andre favoritter, som helt sikkert blir bestilt ved en senere anledning.

postersFjær / Fashion cities/ Bøffelhorn / Hjort

7908 7920 7517-1feather, och, coco...Disse fashion-plakatene står også på ønskelisten <3

10 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg