GRUNNEN TIL AT JEG IKKE HAR BLOGGET

Jeg husker før i tiden da jeg beklaget for å ikke ha blogget på et par dager. Da kjente jeg det skikkelig på kroppen, som om jeg var en fastlege uten vikar som ikke hadde vært på kontoret et par dager og pasientene satt i timeslang kø på venterommet. Dette er en vane jeg har dratt med meg inn i 2018. Å beklage fordi jeg ikke har blogget siden før helgen. Som om det var en mangelvare å ha blogger å lese, eller mennesker å se bildene til på instagram. Sannheten er jo at jeg har vært lite aktiv på instagram at de straffer meg, så ingen ser bildene jeg legger ut lengre. True story. Apropos. Jeg satt helt alene på kebabsjappa i nabolaget her forleden (natt til søndag nærmere 04.00) da noen kjente kom innom mens jeg slurpet i meg kebab med ekstra mais og dressing. De visste at jeg var blogger, og gikk inn på instagramen min, for så å spørre hvor mange følgere jeg hadde kjøpt. Kjøpt? Jeg bare “EXCUSE ME!!?!?!?!?!”, for det er faktisk en så jævlig fornærmelse. Svaret jeg fikk var at jeg ikke fikk så mange likes på bildene mine lengre, og da satt jeg i et dilemma. Dilemma om å prøve å forklare disse drita, halvdumme Moldenserne hvordan algoritmer fungerer, og at jeg ikke har vært så aktiv og blir straffet, og blablabla….. Eller om jeg skulle la det ligge. La de megadrita Moldegutta tro jeg hadde kjøpt følgere herfra til helvete, og dra hjem med stoltheten i behold. Jeg valgte en blanding, og prøvde å forklare de, helt til jeg forsto de aldri kom til å skjønne og tok med meg den dumme kebaben min opp i leiligheten å spiste den i sengen i stedet. Uansett, poenget er; du vet du er lite aktiv på sosiale medier når du blir straffet for å være for lite aktiv. Nei faen, det var ikke poenget til innlegget i det hele tatt.

Vi skal åpne butikk nummer 2!!!!!! I morgen! Dette er faktisk den tredje butikken jeg åpner på tre år. Når jeg sier “jeg” mener jeg selvfølgelig vi i team REGN. Først åpnet vi butikken Janne & Julia i 2016, for så å fusjonere med klesbutikken REGN (derav navnet) for å åpne ny butikk i 2017, og nå i 2018 holder vi altså på å ekspandere til å få to fysiske butikker. Dette er stort altså, jeg klarer ikke helt å skjønne det selv.. Så, i morgen åpner vi en “pop up shop” på Sartor Senter utenfor Bergen, og i mars så er det grand-finale-opening av den NYE OG FANTASTISKE REGN 2.0!!!!! Jeg er så sliten nå så jeg skriver nok bare piss. Men hallo! NY BUTIKK!! Vi snakkes mer i morgen ♥

Syns det var passende med et bildedryss fra åpningsfesten til REGN Strandgaten 66 i dette innlegget. Ønsk oss lykke til!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg