GOD MORGEN COSTA DEL SOL

ANNONSE – Affiliatelinker til Nelly

Hei og god morgen fra Costa del Sol! 🤩 Jeg landet i går kveld, hentet leiebilen og kjørte rett til hotellet. Merker at det var en lang dag i går, for jeg føler meg nesten litt fyllesyk (uten å ha drukket). Småvondt i hodet og trøtt i trynet. Likevel er jeg ekstremt giret og GLAD for å være nede på solkysten igjen. Dette kommer til å bli et eventyr! I dag våknet jeg rundt klokken åtte, og fram til nå har jeg egentlig bare gått meg en liten tur, spist frokost og fikset meg.

TRENINGSTOPPLIGNENDE HER / TRENINGSTIGHTSLIGNENDE HER

Sporty babe på vei til trening 💪🏼 Neida, skulle bare ta heisen ned til supermarkedet for å kjøpe frokost. Men! Det er treningssenter på hotellet, så min alt for lange pause fra gymmen slutter på denne turen. Jeg elsker jo følelsen trening gir meg, så at det har blitt så underprioritert i det siste er en skam.

Luksusfrokost.. Haha! Neida. Jeg skal ta en skikkelig storhandling til leiligheten etterpå, med mye fresh og sunn mat. Kjøpte bare det mest nødvendige i dag tidlig. Åh, gleder meg sånn til å dra på  matbutikken her. De har SÅ mye bedre utvalg! Syns det er mye gøyere å handle mat enn klær.

I dag er det overskyet, og faktisk litt kaldt i luften. Det er likevel bedre enn hjemme, så jeg skal virkelig ikke klage ♥

VESKEHER / SNEAKERSHER

Nå skal jeg jobbe et par timer, før jeg skal hive meg i bilen. Jeg glemte igjen et par småting hjemme som er helt nødvendig. Typ sminkefjerner, body lotion osv. Tenkte å kjøre til Miramar og El Corte Ingles som er to shoppingsentre. Jeg skal også finne en salong som kan fikse neglene mine, det trengs!

Ønsk meg lykke til på dagens lille utflukt, så snakkes vi senere i dag ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg