FRIDAY DETAILS

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Kjole – HER / Belte – HER / Klokke – HER (affiliate-lenker)

God morgen, og god fredag! Jeg startet dagen med å forsove meg en time, noe som er utrolig rart siden jeg la meg klokken halv elleve i går kveld. Får visst aldri nok søvn nå til dags, haha! Mine planer om en treg morgen ble derfor byttet ut med en kjapp dusj, føning av håret mens jeg pusset tennene og knipsing av bloggbilder i rekordfart. Mens jeg sitter å skriver dette innlegget har jeg fremdeles pulsen i halsen! Av og til er jeg min egen verste fiende, fordi jeg stresser meg selv sånn opp når jeg har dårlig tid. Da blir resultatet bare at jeg er urolig innvendig, og får ikke gjort noe av det jeg har planlagt. Dessuten er det fryktelig ubehagelig. Egentlig var tanken å drikke en redbull nå, noe jeg alltid gjør på morgenen (dårlig uvane..), men jeg tror jeg venter med den til kroppen har roet seg litt. Hihi!

I dag har jeg på meg en skikkelig sukkersøt kjole fra Dry Lake, noe som egentlig ikke er min stil i det hele tatt! Jeg går jo som regel i jeans og skinnjakke, og favorittfargen min er jo svart som dere kanskje har skjønt. Likevel føler jeg meg rett så fin i denne kjolen, og det har blitt en ny favoritt! Fullt antrekksbilde skal knipses etterpå ♥

Image and video hosting by TinyPic

På onsdag var jeg forresten å fikset vippene + brynene mine på Beauty London! Flinkeste Janette vet hva jeg vil ha, og fyller vippene mine til det omtrent ikke går mer. De fleste liker jo et naturlig resultat når det kommer til vippeextensions, men ikke meg! Her er det “jo mer jo bedre” som gjelder 😉 Men det er godt å vite at om jeg plutselig får lyst på en naturlig look så fikser de det også. Angående brynene mine så liker jeg de ikke så tykke, og jeg føler de kler ansiktet mitt utrolig godt nå. Jeg har jo egentlig helt lyse bryn, så å få litt farge på de gjør mesterverker! Det er virkelig en befrielse å slippe å male på seg brynene hver morgen.

Tusen takk for flott behandling, nok engang! Om du ønsker å bestille time hos Beauty London kan du gjøre det på hjemmesiden deres HER eller ringe 55011982.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg