FRA PARTY TIL DYNER I SOFAEN

ANNONSE – Affiliatelinker

JAKKE – LIGNENDE HER

Lørdag, woop woop! Herregud, jeg kommer fremdeles ikke over hvor fjerne det virker å skulle fikse seg for fest på en lørdagskveld. Det var jo nærmeste ukentlig for et år siden. Lørdag betydde ofte ekstra sminke, finne frem det perfekte antrekket og dra med seg en flaske vin under arma på vei for å kose seg med venninner før man dro på byen for en fest. Denne lørdagen består av hyttetur, dyner på sofaen, film hele kvelden og avslapning i pysjen. Og dere, helt ærlig… Jeg savner faktisk ikke å dra på byen. (Sier jeg vel og merke nå, vi får se igjen til sommeren haha).

Okeeeei snakk om uinteressant info.. Haha! Meg og Karima koser oss fremdeles maks her på Furutangen. Tar livet helt i slow mo. Har spist frokost, sett litt på tv, gått oss en iiiiiskald tur og ligger nå i hver vår sofa pakket inn i tøfler, dyner og skal finne en serie å titte på resten av kvelden. Så deilig!

JAKKE – LIGNENDE HER / TIGHTS – AIMN HER / SKO – UGG HER

Hvordan har helgen din vært? 😀 I kveld skal jeg forresten lage biff og hjemmelaget bearnaise til oss. Det er perfekt kosemat på en kveld som denne. Kom forresten GJERNE med tips til film/serier vi kan se på ♥ Ha en fin lørdag videre!

8 kommentarer

Siste innlegg