FØRBILDER: STORT BILDEDRYSS AV MIN NYE LEILIGHET

Daaa var det søndag, den store hjemmedagen! Jeg elsker å være  hjemme på søndager å bare dille rundt. Vaske litt klær, se på en serie, spise god mat, slappe av og bare nyte fridagen. I går hadde jeg jo som sagt arabisk aften her hjemme, så det var miiiildt sagt litt å rydde opp da jeg våknet i dag tidlig. Heldigvis kom jeg meg i seng i rimelig tid i går kveld, så formen er overraskende nok på topp! 😀

Jeg har jo skrevet veldig lite om flyttingen til Oslo, og enda mindre om min nye leilighet. For ja, jeg har faktisk fått meg leilighet! Jeg har virkelig funnet en perle her altså. Den ligger rett ved Bogstadveien på Majorstuen, er stoooor (usikker på hvor stor den er, men tipper nærmere 90-100kvm), den er lys, fin og har sååå mye potensiale! Tenkte det derfor var på tiden med et aldri så lite (stort) bildedryss.

PS! Dette er FØRbilder. Leiligheten var møblert når jeg tok over, og jeg skal endre typ….alt. Akkurat nå så er leiligheten veldig tom og kjedelig, men det kommer til å endre seg i tiden fremover. På stuen tenker jeg å lage en skikkelig marokkansk lounge kombinert med det moderne. Det er mye plass og jeg tror det kommer til å bli så fint!!

Starter med inngangspartiet som kanskje ikke er sååå spennende. Her tenker jeg å kjøpe en liten sofabenk samt et fint sidebord med en plante på feks som skal stå inntil veggen.

Badet! Har faktisk ikke så mange tanker om det enda, syns det er fint som det er?

Inngang til kjøkken og spisestue. HER har jeg mange planer! Skal åpenbart få inn endel planter, et nytt vitrineskap, bytte ut stolene, bilder… Listen er lang!

 

Soverom nummer 1. Dette er det minste av de to soverommene, og jeg tenkte egentlig å brukte dette rommet til et walk in closet. Men, etter å ha bodd her en stund så skal jeg faktisk ha dette som soverom selv. Det er mye bedre energi i dette rommet enn i det andre soverommet. Høres kanskje rart ut, men jeg sover bedre her å våkner opp mer opplagt.

Soverom nummer 2! Egentlig med den beste sengen og størst plass, meeeen dette blir nok mitt nye klesrom/gjesterom. Som dere ser har jeg allerede slengt klær inn hit 😉 Haha!

Stuen! Her har jeg kanskje mest planer av alt. UT med den svære ungkarssofaen, og inn med en sofagruppe. Her tenker jeg altså å lage en slags lounge. Jeg vet allerede hvilken sofagruppe jeg skal kjøpe, og er nå på jakt etter et svært marokkansk teppe, fine lamper (både gulv og taklampe), nytt tv-bord samt sofabord, planter, bartralle og ja. Alt!

Hva tror dere? Ser dere like mye potensiale i denne leiligheten som meg? 😀  Kom også gjerne med tips til deres favoritter når det kommer til interiør! Både på nett og i butikk. Jeg setter sååå stor pris på litt tips!

Ha en super søndag!

8 kommentarer
  1. Ser masse muligheter der ja! Så hærlig! Blir gøy å se hvordan du får det! 😀 Har du kjøpt leiligheten eller? Klem! <3

  2. For en fin leilighet! Der var det mye potensialet, ja! Blir gøy å se hvordan du får det😊 Er det lov å håpe på flere mat-vlogger etterhvert også? Du lager så mye godt og jeg ble så inspirerert av YouTube kanalen din.

   1. Tusen takk Hege! <3 Ja dette blir en spennende make over 😀 Mat-vlogger er absolutt noe jeg ønsker å fortsette med, forhåpentligvis veldig snart! Klem

  3. Så Utrolig fint! og supermasse potensiale! <3

   Kan jeg spørre hvor mye du må ut med for å leie denne dødskule leiligheten? og hvorfor har du leid en så stor leilighet (tenker på at ofte er billigere å leie en mindre en)? 😀

   Gleder meg til å se hvordan du får det!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg