FØLER MEG SJELDENT SEXY

BLAZERHER

I dag tidlig leste jeg en artikkel som fikk meg til å gi litt faen. Tro det eller ei, men jeg av og til syns det er skummelt å poste ting på bloggen. Sterke meninger, drøye bilder osv. Det er noe som har kommet de siste årene. Er vel redd for å bli dømt, eller at det skal ødelegge for meg i fremtiden. Eller at jeg ikke orker å ta diskusjonen. Jeg gir jo egentlig faen i ganske mye i hverdagen, spesielt meningsløse ting som bare fyller dagene med negativitet. Ikke her i gården!

Disse bildene tok jeg for en stund siden. En dag jeg følte meg sexy. Jeg føler meg veldig sjeldent sexy. Ofte kul, litt søt og til og med pen. Men sexy? Jeg var redd for å poste de på bloggen fordi de var litt drøye. Når jeg ser på de nå, så er de jo egentlig ikke så ille? Haha. Mål for 2018; mindre sperrer i hodet. Gjør det du vil!  Så lenge du er snill med andre, vel og merke. Hihih.

Deler artikkelen med dere etterpå, noe alle burde lese 🙂 Nå må jeg løpe til byen!

9 kommentarer
  1. Hej
   Jag har följt dig ett tag nu med stort nöje. Dina artiklar blir bättre och bättre, so please keep it up.
   ……….och en sak till, du ÄR sexy!!! *big smile*

   Önskar dig en härlig vecka (uke) och ser fram emot att fortsätta följa dig!

   Kram från grannlandet

  2. Du ER sexy 😀 Fine bilder som ikke er for drøye i det hele tatt. Vi begynner vel å bli vant til det meste i media nå, og jeg liker utviklingen. Det er dumt at noen fortsatt føler de må ty til å poste “drøye bilder” for å provosere eller få høye lesertall, når man egentlig like greit bør få lov til å poste “drøye bilder” fordi det er fint og helt naturlig. Så enkelt! Jeg synes utviklingen har gått tregt egentlig, haha. For noen kommer jo til å tenke “omg så du bildene Julia Nyland la ut!? Drøøyt ass”, og det blir ikke riktig, det bare unormaliserer og seksualiserer alt med litt kropp. Det burde være så enkelt som “vakkert bilde!”, for det er det det er. En vakker sjel i en vakker kropp 😀 Kos deg i dag!

  3. Hei! Når en trykker på linkene dine så kommer vi ut av bloggen din Er det mulig å lage linken slik at det kommer som ny fane? ❤️

   1. Det går an, troooor jeg! Haha 😀 Men har du prøvd å høyreklikke (hold inne linken på mobil) og velg “åpne i ny fane”? <3

  4. Et tips er å ha på undertøy som man føler seg sexy i=) Da føler man seg så mye bedre! Kan du ikke lage et innlegg om undertøy? 🙂 Du er veldig pen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg