FLINKE ANNETTE!

Hei dere! Det har enda ikke dukket opp verken noen lommebok eller sminke, så dagen min har jeg brukt i sofan på litt nettshopping. Med faktura som betalingsalternativ, såklart. Siden jeg ikke har bankkortet mitt.. Tittet innom nettbutikken til Annette (bedre kjent som nettenestea), og herlighet! Dette MÅ jeg jo bare dele med dere. Fytti så mye kult hun har fått inn, og det ser ut som om nettbutikken hennes virkelig har tatt av! Med merker som Dagmar, Selected Femme, Jeffrey Cambell, shortser fra Runwaydreamz osv osv satt jeg egentlig bare å drømte meg vekk. Jeg må si blogghjertet mitt varmer skikkelig når en gammel “kollega” er så flink! Annette er virkelig en herlig jente tvers igjennom, og jeg er som sagt utrolig stolt av henne. FLINKE ANNETTE! <3 Her er noen av mine favoritter fra nettbutikken hennes nevernaked. Det ble endel, men jeg syns de har så mye fint!  
HER og HER
HER
HER og HER
HER og HER
HER
HER
HER
HER Snart er det jo også festivalsesong! Personlig har jeg aldri vært på noen som helst festivaler, men jeg elsker likevel festivalstilen. I år lurer jeg faktisk på om jeg skal dra på Hove, for dere har vel sett line-uppen? Kings of Leon og Calvin Harris er bare noen. Herreguuud!!! Om jeg så bestemmer meg for å dra har jeg iallefall tenkt til å pakke med meg en fantastisk festival-garderobe, med deilige gensere, shorts og digge kjoler. Jeg bestemte meg for å velge ut mine favoritter fra butikken til Annette, og disse plaggene her syns jeg er dødsfine <3
1. HER 2. HER 3. HER
4. HER 5. HER 6. HER

7. HER 8. HER 9. HER
10. HER 11. HER 12. HER Vil bare påpeke at Annette ikke har sponset meg med dette innlegget! Hun er en helt fantastisk søt jente, og jeg syns det er utrolig kult at en så flink toppblogger har gjort en så stor suksess med en nettbutikk. Hun er absolutt en jente med bein i nesa, og det skal hun ha all creds for. Heia Annette! Hva likte dere best?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg