ETT ÅR SENERE

Tenk, nå er det snart ett år siden vi åpnet den nye REGN-butikken. Jeg er litt usikker på om jeg syns tiden har gått fort eller sakte, men én ting er sikkert – mye har skjedd siden den gang! Av og til syns jeg det er så rart å være tilbake på samme steder. Tidligere i dag kjørte jeg forbi gamle leiligheten min med Brann Stadion her i Bergen. Mimret tilbake til da jeg først flyttet hit, bodde med kjæresten min (eller rettere sagt eksen) startet på BI og alt var så spennende. Hadde noen fortalt meg hvordan livet mitt kom til å se ut fire år senere hadde jeg nok begynt å ledd. Jeg hadde nok knapt trodd på det, skal jeg være helt ærlig. De viktigste tingene mine i livet på den tiden er jo en kontrast i hvordan hverdagen er nå. Det eneste jeg har lært er at man alltid skal kose seg i øyeblikket, og være takknemlig. Typ som ordtaket “dont cry because its over, smile because it happened”.

Akkurat nå sitter jeg på kontoret på lokalet vi for tre år siden vurderte å leie for å åpne Janne & Julia. Det er bare så sykt å tenke på, hvor uviten jeg var på den tiden. Livet går fremover, det er sikkert og visst.

Litt random innlegg, akkurat som meg i dag. Hodet mitt er litt i nettshopping-på-nelly-modus, jobbing innimellom, samtidig som jeg grubler over om jeg skal kjøpe smågodt på kino etterpå. Er egentlig på detox, men det er jo ganske trist å dra på kino uten godis:(( Skal se a star is born, som jeg har hørt er kjempebra! Snakkes senere ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg