ET STORT ANSVAR

God morgen ♥ Zara er levert til “barnevakten”, og jeg sitter på flybussen mot flyplassen. Tenk at jeg har hatt denne lille skapningen i livet mitt i nesten syv år. Oktober 2010 var vårt første møte, da var jeg bare 17 år. Lite visste jeg den gang hvor utrolig stort ansvar det er å ha hund. Jeg syns det bare var kult å ha chihuahua liksom. Likevel har det gått så bra. Zara er den snilleste hunden i verden! Og om jeg skal si det selv, ganske lydig 😉 Heheh! Hun har vært min beste venn siden da, og jeg husker ikke et liv uten henne. Et liv uten å måtte gå tisseturer flere ganger om dagen, sove med henne på natten eller all latteren hun gir meg i hverdagen. Håper hun lever evig!

Det mange glemmer å tenke på før de skaffer seg hund, er hvor ufattelig stort ansvar det er. Egentlig passer det ikke inn med dyr i min hverdag, siden jeg reiser såpass mye og er veldig lite hjemme. Heldigvis er Zara liten og kan bli med meg stort sett overalt, samtidig hadde jeg aldri klart det uten vennene mine. Som passer henne når jeg ikke kan ta henne med på reiser, og alltid stiller opp for både meg og Zara. Herregud, så takknemlig jeg er! En hund krever utrolig mye av tiden din, men siden jeg har hatt Zara så lenge er det på en måte bare en del av hverdagen min. Samtidig ville jeg nok ikke kjøpt en ny hund akkurat nå, siden jeg vet hvor mye det krever å oppdra en valp og hvor mye tid det krever. Det er viktig å tenke på om man tenker på å skaffe seg hund. Har man egentlig tid?

Nok om det! Jeg ville egentlig bare vise dere disse supersøte bildene jeg knipset forrige uke. Zara er en liten syvsover og gjerne sover mye lengre enn meg under dynen om morgenen. Hjerte mitt smelter, se så fin hun er ♥

  

Nå er jeg framme, vi snakkes fra Stockholm ♥

7 kommentarer

Siste innlegg