ET LIV UTEN SUSHI..

– Et liv uten sushi hadde vært problematisk for bloggere og egentlig alle med instagram. Hva skal man ta bilde av i stedet? Pizza liksom?

– Et liv uten sushi hadde gjort meg mindre sosial. Hvor skal vi ellers henge enn Sumo? “Skal vi dra på Sumo å spise sushi?” “Nei fordi sushi finnes ikke” “Åh da blir jeg bare hjemme”. Haaaallo.

– Et liv uten sushi hadde vært ganske trist. Da må jeg finne meg en ny favorittrett.

Det var alle punktene jeg kom på. Et liv uten sushi hadde kanskje ikke vært så ille likevel. Jeg har iallfall ingen problemer med å instagramme pizza! God morgen forresten 😀 Jeg har nettopp kommet hjem etter en liten morgentur (klokken er syv til de som lurte). Hadde på alarm klokken seks, slumret bittelitt før jeg tvingte Zara til å stå opp. Hun var ikke særlig fornøyd med mitt plutselige innfall om morgentrening, så nå kommer hun sikkert til å sove resten av dagen.

IMG_4848-2IMG_4836-2IMG_4844-2IMG_4855-2sushiglennOver til sushipraten igjen. Noen bilder fra min avskjedsdate med Glenn på lørdag før jeg reiste fra Oslo ♥ Hva er vel en helg uten sushi? Hva er vel livet uten sushi?????

Og prisen for mest meningsløse blogginnlegg i 2015 går til….*trommevirvel*…… 

 

JULIA NYLAND!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg