ENDELIG SAMLET

IMG_9836-2

NATTSKJORTE HER 

God morgen fra Hustad! ♥ Det er kanskje ikke så mange som vet hvor det er? Kanskje ikke så rart, siden det er et bittelite sted cirka tre kvarter utenfor Molde. I går kveld da jeg landet i Molde kom fineste June å hentet meg på flyplassen, og vi kjørte rett ut hit for å besøke Glenn. Endelig er trekløveren samlet igjen! Det er alt for lenge siden sist, og alt for mye som har skjedd i alle livene våre. June har jo for eksempel reist jorden rundt, så henne har jeg jo ikke sett på over et halvt år. Sykt! Heldigvis er det som om ingen tid har gått når vi møtes igjen, og vi koser oss som alltid i hverandres selskap. Jeg er så heldig som har de i livet mitt, det er ingen selvfølge og ha gode mennesker rundt seg har jeg forstått.

IMG_9823-2  IMG_9906-2

Endelig ble kjæresteparet Zara og Canelo samlet igjen også. Det er helt sykt å se reaksjonen hver gang de møtes. Jeg vet ikke om hunder kan bli forelsket på ekte, men om de kan det så skal jeg love deg at disse to er hodestups forelsket i hverandre! Relationship goals ♥ Heheh!

IMG_9922-2IMG_9957-2

Så langt i dag har vi bare hatt en rolig, deilig morgen. Vi sov lenge før vi spiste frokost, og nå ligger vi på sofaen å slapper av med en julefilm før vi skal kjøre tilbake til Molde for litt julegaveshopping. Gleder meg til å se familien min igjen senere! Det er så deilig å være hjemme at jeg har ikke ord for det. Håper denne uken går saaaaakte, for jeg vil virkelig ikke tilbake til Bergen med det første.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg