EN SUNNERE PIZZA!

Reklame for Dr. Oetker

Hva er vel bedre enn en saftig pizza med sprø bunn? Jeg kan faktisk ikke komme på et eneste scenario der jeg ikke har lyst på pizza. It´s life! Men, så prøver jeg jo å ikke spise pizza hver eneste dag. Det er jo ingen hemmelighet at det kan være en kaloribombe. Men, så fikk jeg tidenes telefon Elisabeth (som er selger for United Influencers), som lurte på om jeg ville teste ut de helt nye pizzaene fra Dr. Oetker med grønnsaker i pizzabunnen! “EH, JA?!?” – svarte jeg med en gang.

Yes it’s PIZZA! 🍕

Min største favoritt fra tidenes morgen har vært Hawaii-pizzen fra Dr. Oetker. Pluss mozarellapizzen på en solid andreplass. Jeg gledet meg til å teste ut de nye variantene som er litt sunnere alternativ, og inviterte derfor Glenn og Julian over en søndag som dommere. De er nemlig like glad i pizza som meg, og derfor veldig kritiske 😉 Pizzaen har masse grønnsaker, som også er blandet inn i bunnen. Disse er laget av spinat eller rødbeter og hvetemel, og gir bunnen en grønn eller rød farge! Det er også mindre fett i disse produktene, enn i “vanlig” pizza.

 

Pizzaen kommer i to varianter: 

🍕 Yes, it’s pizza, med rødbet-bunn: tynn, sprø pizzabunn, som inneholder rødbeter. Toppet med creme fraiche, squash, kokt skinke, ost og rødløk. 36% grønnsaker.

🍕 Yes, it’s pizza, med spinat-bunn: knasende, sprø bunn med spinat. Toppet med brokkoli, mozzarella og champignon. Vegetar-pizza med 42% grønnsaker.

Favoritten min er nok kanskje den med spinat-bunn, selvom rørbet-bunnen også var supergod. Dommen fra det pizza-kritiske middagsbesøket mitt var også at dette var en fantastisk middag. En pizza du kan spise med bedre samvittighet når du måtte ønske, for hvem vil vel ikke ha pizza hver dag?! Det er også en veldig smart måte å få i seg mer grønnsaker på, uten at du sitter å knasker på en tørr gulrot. Som sagt kan jeg være veldig skeptisk til sånne produkter, men om jeg må sammenligne med “vanlige” pizzaer har disse nyhetene blitt to favoritter 🙂  Du burde prøve den, jeg lover du ikke kommer til å angre!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg