EN MORGEN SOM STEMOR

Det er veldig mange som er nysgjerrig på dette livet som “stemor”. Mange har heller ikke fått med seg at jeg er i et forhold med barn. Vi har nå vært sammen i 1,5 år, men jeg skriver veldig lite om livet vårt sammen med barna. De har ikke bedd om et liv på nett (eller jenta vil jo gjerne komme på bloggen, men det får bli når hun blir eldre hahaha!), og jeg syns det er en fin ting at dette er vår greie utenom internett ♥ Jeg tenkte likevel å skrive om en helt vanlig morgen for oss, som ikke er så “glam” som alt annet jeg skriver om 😉

JOGGESETTHER / TØFFLERHER

Klokken 06.30. Barna er her annenhver uke, og det er jeg som er matansvarlig i huset. En rolle jeg tok på meg selv, hehe. De ukene barna er her lager jeg alltid frokost og matpakke til de. Syns det er utrolig koselig å dille på kjøkkenet om morgenen og det gir meg mye glede!

Toast til frokost og matpakke in the making. De har hatt dilla på toast en periode nå, men kjenner jeg de rett er de vel snart lei og jeg må komme på noe annet godt de ønsker å spise så tidlig på morgenen. I matpakken er det ofte variert, men i dag ble det en typisk matpakke med brødskiver og frukt.

Far og sønn med lekser ♥

Litt før åtte drar barna på skolen, og jeg går opp på badet for å gjøre meg selv klar til dagen. Hva enn den måtte inneholde.

Vi har virkelig en utrolig fin harmoni sammen, og det gjør meg så glad. Jeg kommer jo selv fra et hjem med skilte foreldre, og vet hvordan det er å være barn i en sånn situasjon. Da jeg møtte kjæresten min for halvannet år siden var det derfor ekstremt viktig for meg å ikke ta så mye plass i starten. Holde meg mer i bakgrunnen å tilpasse meg hverdagen deres i et rolig tempo slik at det ikke ble for stor overgang for barna. Det tror jeg er veldig viktig! Hadde jeg kommet busende inn med nye rutiner og en dominerende holdning hadde jeg aldri fått det båndet jeg har til barna i dag. Connection og tillit tar tid, og er en prosess som aldri slutter.

Jeg fikk forresten et spørsmål på instagram som jeg tenkte jeg kunne svare på her, og det var om jeg selv ville ha barn etter aborten jeg tok før sommeren. Svaret er ja, det vil vi. Men, ikke nå! Det er en tid for alt, og noen mammablogger blir jeg nok ikke de nærmeste årene heller. Bare spør om dere lurer på noe, så snakkes vi senere i dag ♥

18 kommentarer

Siste innlegg