EN JULAFTEN UTEN BILDER

I åtte år har jeg blogget hver eneste julaften. I åtte år har jeg tvunget brødrene mine til å ta bilder av meg, gjerne to og tre ganger om jeg ikke blir fornøyd. Åtte år er ganske lang tid, så en julaften uten kamera på slep er en tid jeg ikke husker engang. Alt skal dokumenteres. Først antrekket til julelunsjen, så selve maten, så alle menneskene, og listen går videre. Julaften i år startet som i fjor, at jeg skulle ta 100 bilder av den store julelunsjen vår før alle fikk komme til bordet. Jeg merket fort at jeg egentlig ikke orket, så resten av dagen var faktisk kamera urørt. Jeg trengte en dag fri. En dag uten maset om å få de fineste bildene jeg kunne legge ut på bloggen, og uten å konstant måtte uroe meg for at de gode øyeblikkene ikke skulle bli dokumentert.
Jeg har jo ikke vært helt i form de siste ukene, så denne julen tillot jeg meg selv å faktisk slappe av 100%. Jeg har sovet lenge, spist god mat, sett flere filmer og vært våken til langt på natt sammen med brødrene mine. Det er lenge siden jeg har følt meg så rolig, og det er deilig.

PC227606

BLURRY NIGHTS LEEDS TO GOOD STORIES

KJOLE HER • CHOKER HER

Dette nydelige bildet av meg er faktisk det eneste jeg har fra de siste dagene, og er tatt på torsdagens vennejulebord. For en kveld det var, like gøy hvert år!
I morgen reiser jeg jo tilbake til Bergen, og jeg føler meg full av motivasjon til å jobbe igjen, både med bloggen og Janne & Julia. Det har vært deilig med noen dager fri, men jeg merker at nå har jeg fått nok av det gode liv på den late siden 😉 Først skal jeg bare spise enda litt fet julemat og kose meg med min fine familien – SÅ er jeg klar for hverdagen igjen.
Hvordan har din julaften vært? ♥
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg