EKSAMENSPERIODE TRENGER IKKE VÆRE HELVETESPERIODE

Mandagen ruller videre, og nå skal jeg være hun irriterende “livet er så positivt” dama som skal fortelle dere fordelene med eksamensperioden. Det er dessverre bare noe vi må igjennom (ved mindre vi dropper ut), så hvorfor ikke prøve å gjøre den litt gøy?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Man kan være litt vill å spise godteri midt i uka! Hva er vel mer motiverende på lesesalen enn en stor pose smågodt ved sin side?
 • Man kan tenke at om man leser litt ekstra mye så får man en enda bedre karakter, noe som øker sannsynligheten for en enda bedre jobb i fremtiden og enda bedre lønn! Tenk på det fine huset du ønsker deg, og kanskje du vil ha en yatch ventende på kaien? Vel, disse godsakene finner man dessverre ikke før man har lest hele boka både én og to ganger.
 • Eksamensfesten! Om du har holdt deg unna flaska under eksamensperioden har du nok ikke like stor toleranse for alkohol som før eksamensperioden. Da trenger du heller ikke like mye drikke – og du bruker ikke like mye penger på byen!
 • Når vi først er inne på den økonomiske delen.. Du bruker ikke like mye penger siden du ikke er så mye på byen. Hva med å kjøpe seg litt ekstra digg lunsj, unne seg biff til middag etter endt lesedag eller kjøpe seg en kartong med vin man kan kose seg med på kvelden? Eksamensperiode trenger ikke være helvetesperiode!
 • Stå opp, lag deg en digg frokost og omring deg selv med dyner, puter og pensumbøker. Ok, dette er kanskje ikke så lett uten å starte på et netflixmaraton, men til de som er litt mer disiplinert enn meg burde teste det ut.
 • Det sosiale! På BI Bergen er det flust av mennesker til alle døgnets tider måneden før eksamen. Det er supersosialt og jeg møter mennesker jeg ikke visste gikk på skolen engang. Utrolig hyggelig atmosfære altså ♥
 • Man trenger ikke sminke seg for å dra på skolen. På BI ser derimot folk like fresh ut på en mandag som lørdagskvelden, så jeg tør ikke å dra uten sminke på skolen. Men sånn er det kanskje ikke alle steder? Legg igjen pudderkosten hjemme, hvis du tør!
 • Kjøp inn julebrus og tenk at snart er det søren meg juleferie. Er det ikke mye deiligere å ta ferie med god samvittighet, enn om du skulle tatt eksamen halvforberedt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 kommentarer
  1. Hvor er jeansene dine fra? Digger at de er i ankellengde. Vet du om de finnes også i highwaist? 😀

  2. Takk for gode tips 🙂 Går selv første året på BI oslo(sivøk) og har første eksamen neste fredag! Gruer meg som bare f.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg