EKKEL START PÅ UKEN

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Da var det mandag igjen, og jeg vet virkelig ikke hvor ukene blir av. Jeg startet dagen med å knuse et bløtkokt egg i veska mi, og det var mindre populært for både AirPods, lommebok og sminkekoster. Å se pudderkostene sine dynket i eggeplomme er kanskje noe av det ekleste jeg har sett denne uken (etter en video jeg ble tilsendt av en kompis fra Dr. Pimplepopper), og det er bare mandag. Vet ikke helt hva universet prøver å fortelle meg. At denne uken bare blir most og disgusting? Neida.

Det jeg egentlig startet dagen med var å gå meg en times tur. Var såååå trøtt i dag tidlig at jeg måtte få litt frisk luft for å komme i gang. Hadde håpt det hjalp litt mer på trøttheten enn det faktisk gjorde, men nå som jeg sitter her å slurper i meg min andre Nocco så er formen endelig stigende. Den nye sommervarianten med smak av sitron er helt fantastisk! En varm anbefaling fra én energidrikkelsker til en annen.

VEST – Gammel herremodell fra peak / TIGHTS – AIMN HER / BELTE – NLY HER / SNEAKERS – NLY HER

Ellers føler jeg meg veldig positiv om dagen. Neida det er løgn, jeg er faktisk helt alminnelig i formen og skal ikke skryte på meg noe mer enn det. Likevel så ser det ut til at det kan bli en del positive endringer i tiden som kommer, så jeg prøver så godt jeg kan å være takknemlig å glede meg over det.

Ja, her er altså et bilde av Edward Grieg huset som jeg spaserte bort til i dag tidlig. Det er ufattelig fint der! På baksiden av huset ser man bare ut i havgapet og jeg får alltid en god følelse i kroppen når jeg går ut der. Glemte selvfølgelig å ta bilde av den utsikten, så dere får nøye dere med denne litt kjedeligere varianten av et fotografi.

Ellers vil jeg starte med matkanalen min på YouTube igjen denne uken, og stusser over hva jeg skal lage denne gangen. Noen ønsker? Vi snakkes!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg