DON’T CRY BECAUSE IT’S OVER

SMILE BECAUSE IT HAPPENED

2016.. Hvor skal jeg begynne? Kort oppsummert; året jeg har kjent på alle nyansene på følelsesskalaen. Jeg har aldri vært så trist før i hele mitt liv som i år, samtidig har jeg aldri vært så lykkelig. Året 2016 har uten tvil vært det mest innholdsrike året så langt, både på godt og vondt.
Jeg har reist. Mye! Tagazouth, Barcelona, Roma, Napoli, Gran Canaria, Stockholm, København, Paris, Agadir… har jeg glemt noe nå? Jeg har fått nye venner for livet, som jeg ikke kjente engang i starten av året. Jeg har vært i forhold, hatt samboer, vært singel og bodd alene. Jeg har aldri ledd eller grått så mye før i hele mitt liv. Livet som nesten bare har gått på skinner så langt, fikk plutselig en del utfordringer i 2016. Noen ting ville jeg tatt tilbake for alt i verden, mens andre erfaringer tar jeg med meg videre som forhåpentligvis gjør meg til et bedre menneske. Jeg håper jeg har lært av alle feilene jeg har gjort det siste året. Samtidig håper jeg at de gode egenskapene mine blir med meg inn i det nye året.

IMG_6191IMG_1943-kopi-2  IMG_5510

Èn ting som er helt sikkert er at livet går videre, enten du liker det eller ei. Man kan velge å begrave hodet i fortiden og alt man skulle gjort annerledes, eller så kan man komme sterkere ut av det og bygge seg selv opp og videre. Det har ikke vært lett, men jeg er glad for at jeg tok den vanskelige veien. Selv om ting kanskje fremdeles er vanskelig, er det noe jeg har godtatt.
Sist, men ikke minst. Jeg har åpnet butikk! Det er en lokale i Bergen sentrum med MITT (og Janne sitt……) navn på døren. For meg er det ganske stort. I januar visste jeg lite om hvilket eventyr Janne & Julia skulle bli. Lite visste jeg om at jeg kanskje kom til å være med å skape mitt livs arbeidsplass. Men, her står jeg.
Så ja, hvordan skal jeg oppsummere året som har gått? Året som både har vært det beste og verste i hele mitt liv.. Jeg velger å smile, og være takknemlig for et veldig bra år. De gode minnene står sterkere enn noen uheldige episoder, og det er de gode tidene som teller til syvende og sist. Jeg tør ikke spå noe for 2017, nettopp fordi jeg ser hvor mye som kan skje på et år. For første gang på lenge blir jeg nok nødt til å kysse en av vennene mine da klokken slår tolv, men det skal nok gå helt fint.
Tusen takk for at du har fulgt meg i året som har vært, det betyr mer enn jeg kan beskrive ♥

IMG_5938

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg