DET VERSTE SCENARIO

ANNONSE – Affiliate til nakd og nelly

BLUSEHER / BUKSEHER

Hellooo! Nå sitter jeg på kjøkkenet i pysjen (klokken er 12.26) fordi jeg ikke tør å hoppe i dusjen. I dag kommer det nemlig en pakke både fra Nelly og NAKD på døren, og jeg er livredd for at de skal ringe på uten at jeg hører det. Jeg bare elsker de dagene man må vente hjemme mellom 09.00-17.00 for å få en pakke levert……… Not. Heldigvis kom begge på samme dag, slik at det ikke blir to amputerte dager denne uka.

Uansett, litt uinteressant informasjon på tampen der. Er dere klare for enda litt mer? Mamma er jo som sagt i byen, så i går tok meg og Glenn henne med på toppen av the hub for litt drinker før middag. Testet ut det alle omtaler som den nye aperol sprizen, nemlig elderflower spritz. Viktig å holde seg oppdatert på alkoholfronten. Uansett. Terningkast 3. Aperol er fremdeles favoritten! Etter det dro vi for å spise indisk på Mantra (anbefales!) før vi avsluttet kvelden med enda en drink på the hub før vi dro hjem. En meget koselig onsdag, med andre ord.

   

Fineste bestevennen min ♥

Nå sitter jeg å tar den kritiske vurderingen om jeg tør å dusje eller ei… Mitt verste scenario er at de tar med seg pakkene på et sånt drop point, som ofte er dødslangt unna. Så med det kan jeg avslutte innlegget med at livet mitt ikke er så aller verst, om det er mitt verste scenario. Snakkes!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg