DET GJØR MEG KVALM

Hei alle sammen, her kommer jeg med en liten alvorsprat – igjen ♥ Grunnen til at jeg skriver om samarbeidet Forsikringsselskapet If har med Mardou&Dean er ikke i hovedsak for å selge reflekterende parkaser i hytt og gevær. Det er for å informere dere, og opplyse om hvor stor forskjell refleksbruk faktisk kan utgjøre. Uansett om velger å kjøpe en skikkelig fashion statement som parkasen designet av Mardou&Dean, eller om du går med en refleks på armen til 10kr spiller ingen rolle. Det viktigste her er at du faktisk gjør det. Refleks er budskapet. Formålet for samarbeidet mellom If og Mardou&Dean er å gjøre refleks kult, og vise at det faktisk ikke trenger å være en “teit” ting som man ofte syns i barndommen.

unspecified

For meg er det helt utenkelig å miste noen jeg er glad i. Det ville vært den største tragedien i mitt liv. Å tenke på at man faktisk kan miste noen man er glad i av den tåpelige grunnen at de ble påkjørt fordi bilen ikke så, gjør meg kvalm. Kvalm fordi det kunne vært unngått. Jeg håper så inderlig det aldri kommer til å skje med meg, eller for noen av dere og dine kjære. Vi har nok sykdommer og andre ulykker i verden hver dag, la oss sammen minske ulykkene som skjer i mørket på veien.

Så, forstår dere kanskje hvorfor jeg legger så stor vekt på tema? Det produseres reflekser for en grunn, og jeg syns vi burde tenke over konsekvensene rundt manglene bruk fra tid til annen.

Vottene i normalt lys:

SAMSUNG CSC

Vottene når billyset treffer de:

SAMSUNG CSC

Konkurranse! Nå deler jeg ut 4 par med votter (2 i s-m og 2 i m-l) og én veske fra IfxMardou&Dean ♥
  • Formålet med denne konkurransen er å spre budskapet om å bli sett i mørket.
  • Legg igjen en kommentar, og du er med i trekningen!

 

159 kommentarer

Siste innlegg