DET BURDE VÆRT EN DÅRLIG DAG

Hey fra Bergen! I dag har vært en sånn dag jeg egentlig ville ha irritert meg ihjel over. Flyet mitt ble forsinket, det pissregnet da jeg landet i Bergen og jeg hadde selvfølgelig ingen paraply heller. Deretter klarte jeg å glemme å gå av bussen utenfor leiligheten min, og måtte dra med meg kofferten på en svær omvei for å komme meg hjem i stedet. Sånne ting irriterer meg helt sykt, så hadde det vært en vanlig dag ville jeg sikkert boblet over av irritasjon. Men, ikke i dag! Ikke vet jeg hvorfor. Jeg tok meg selv i å tenke “men men, det er jo gratis trening å gå et busstopp ekstra!”. Hallo, hvem er jeg??

SNAPCHAT: JULIANYLAND

Så alt i alt, en ganske bra fredag så langt, selvom den egentlig ikke har vært bra! Hehe. Etter en kjapp tur hjemom for å pakke ut av kofferten (må gjøre dette med en gang), dro jeg inn til Janne & Julia. Gøy å være tilbake i butikken etter en uke i Oslo. Lille hjertebarnet ♥  I kveld skal jeg eeenten ligge i sengen å se den nye sesongen av orange is the new black, eeeelller ta med meg en flaske vin å være sosial med en stor gjeng. Klarer ikke bestemme meg! Den tid den sorg, hihi.

BTW! JEG HAR FÅTT KODE TIL VIP-SALGET TIL NELLY. KLIKK DEG INN HER OG SKRIV “FIRST” FOR Å FÅ TILGANG TIL SALGET FØR ALLE ANDRE ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg