DEN ENSOMME BLOGGEREN

ANNONSE – Affiliate nelly

TOPPHER / BUKSEHER

Noe jeg kanskje ikke har delt på bloggen, er at jeg har tatt ett “sabbatsår” siden mai i fjor. Etter at jeg sluttet å jobbe aktivt med Regn og butikken (er kun medlem av styret og har aksjene mine per dags dato) så trengte jeg en pause. Et år der jeg kunne tillate meg selv å ha slappere dager, koseblogge litt, ikke sette i gang med nye prosjekter osv. Nå er sommeren 2020, og slutten på sabbatsåret mitt rett rundt hjørnet – og fy fader det var på tide!

Er det noe jeg har lært om meg selv det siste året, så er det at jeg trives ikke med å ligge på latsiden. Jeg blir en sintere og mer frustrert av versjon av meg selv når det er for lite som skjer. Akkurat som en pitbull som ikke får nok mosjon. Jeg trenger en grunn til å stå opp om morgenen. Et mål å jobbe mot. Noe som holder hjulene gående.

Nå har jeg også vært i Bergen de to siste månedene (!!!), og vennene mine tuller med om at jeg har blitt en real housewife, og at jeg burde rebrande bloggen min til “Arkitektfrue”. Moro til å starte med, nå syns jeg bare det er trist. Haha. For all del, jeg elsker tiden jeg og kjæresten har sammen. Men, den tiden på dagen når begge skal jobbe blir det ganske ensomt. Jeg er jo “bare” en blogger, og har verken kontor eller en sparrepartner her i Bergen som driver med det samme som meg. Under ser dere for eksempel dagens fotograf:

Et sidebord utstyrt med 2x goodieboxer. Sosialt og trivelig ♥♥♥♥

Nå lengter jeg veldig etter å komme meg tilbake til Oslo, og fylle på med litt motivasjon fra de som har samme yrke som meg. Jeg er absolutt en person som trives godt i eget selskap, og vil si jeg er en god kombinasjon av introvert og ekstrovert. Men, jeg må bare innse at to hele måneder med alenetid rundt åtte timer hver eneste dag er litt i overkant for mitt sosiale behov. Nå høres det ut som om jeg klager på livet mitt her i Bergen sammen med kjæresten – misforstå meg rett! I forholdet trives jeg mer enn noen gang, så det er kun jobbsituasjonen jeg refererer til. Hvilke andre steder skal man liksom tenke høyt, enn på sosiale medier 😉 LOL.

Så ja, det blir spennende å se hva framtiden har i vente! Når jeg er tilbake i Oslo skal jeg også starte hos coachen min Linda, og forhåpentligvis kan hun hjelpe meg med hva mitt neste prosjekt blir. Akkurat nå har jeg virkelig ingen snøring..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg