DEN BESTE MÅTEN Å STARTE DAGEN

MORGENKÅPE HER

I dag våknet jeg på den beste, og verste måten. Av at sola traff meg midt i trynet akkurat litt for tidlig etter en sen kveld, men hallo – det er sol så jeg klager ikke! Dette har vært en lang og hektisk helg, så i dag er planen å ta det heeelt piano. Jeg startet med å smøre ansiktet mitt med detoxmasken fra Elde (her), den roer ned huden og gir den en ny og frisk glød. Det trengtes, for å si det mildt. Herregud så sliten jeg så ut da jeg våknet!

As we speak har jeg faktisk drukket opp både noccoen min og hele flasken med vann. Noen som er redusert etter i går? Både Ingeborg og Martine feiret som sagt bursdagen sin, og jeg hadde en utrolig hyggelig kveld! Det ble ikke så alt for sent på meg, og jeg snek meg hjem fra byen allerede litt over midnatt for å spise panini med salami (favoritten) og se paradise hotel i sengen. Haha fy faen så tragisk. Men men, noen ganger må man bare høre på kroppen.

Ellers har jeg den beste utsikten mens jeg blogger akkurat nå, og det er at sollyset titter inn igjennom kjøkkenvinduet mitt. ÅH det er så fantastisk, og gir meg så mye energi! Om et par timer flytter nok solen seg over til verandaen, og da tenker jeg å legge meg ut å lese en bok. Ja, du leste rett. Jeg har aldri lest en bok i hele mitt liv, men nå skal jeg faktisk prøve å berike sinnet mitt med litt lesing. Denne dagen er med andre ord satt av kun til meg selv og avslapning, det trengs! I morgen tenker jeg forresten å spille inn en ny videoblogg for uken, noen ønsketemaer? ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg