BILDER AV MIN NYE LEILIGHET

Juhuuu babes, og hei fra Bergen ♥ Jeg har vært hjemme i et par timer, og på den tiden har jeg rukket å pakke ut av kofferten og laget en innkjøpsvideo til dere 😀 Den kommer på bloggen i morgen tidlig!

Det var skikkelig gøy å komme tilbake til Bergen og den nye leiligheten tidligere i dag. Jeg fikk jo bare sovet her i to netter før jeg reiste til Oslo i forrige uke, så jeg hadde nesten glemt hvordan den så ut. Haha! Heldigvis var den like fin som jeg husket. Jeg er forresten såå glad for at jeg holdt på omtrent hele natten før jeg reiste med å pakke ut av alle flytteeskene. Tenk så dritt det hadde vært å kommet hjem i sta til et rot uten like.. Uansett. Jeg knipset litt bilder som jeg tenkte å vise dere. Leiligheten er ikke 100% ferdig enda, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å drøye med å endre på “småfeilene” i flere måneder – så da tenkte jeg at det var like så greit å vise dere hvordan den ser ut per dags dato 😀

Hvor søte er ikke disse koppene? Du finner de på nettbutikken til Janne & Julia her ♥

 

Hva syns dere? 😀

Nå skal jeg komme meg ut igjen. Først skal jeg på posten for å hente min nye tv-boks fra Canal Digital, før det er styremøte med Janne & Julia. Det skal bli godt å legge hodet på puta i kveld merker jeg. Ha en super dag!

12 kommentarer

Siste innlegg