BILDEDRYSS FRA MIDSOMMER I STOCKHOLM

(sponset reise og affiliatelinker)

Hey babes! Nå har jeg sovet et par timer, og er endelig pigg (på ekte) og klar for helg i Oslo 😀 Da jeg våknet sjekket jeg mobilen min, og Nelly hadde sendt meg bilder fra midsommerfesten i Stockholm. Det er først nå jeg har latt alle inntrykkene synke inn på meg. Herregud for et opplegg, og for en fest. Først ble vi kjørt i taxi til en stor båt ved havnen, der bloggere fra hele Skandinavia var samlet. Vi fikk champis i glasset, og minglet med både gamle kjente og nye fjes. Spesielt glad var jeg for å se Johan og John igjen, som er to svenske Influencers jeg var på cruise med i høst. For noen fantastiske mennesker med den beste energien du kan tenke deg. Det siste året har jeg blitt utrolig opptatt av hvordan energi andre mennesker gir meg. De som får meg til å smile, le og ikke minst får meg til å føle meg bra er hjertelig velkommen i livet mitt – mens resten har jeg ikke tid til. Akkurat nå vil jeg faktisk si at alle jeg omgås med bidrar med noe godt til min hverdag. Jeg sier det igjen, hvordan kan man være så heldig? Lykke i livet er et valg man både bevisst og ubevisst tar for seg selv, og ikke noe man kan forvente faller ned i fanget på en mens man sitter å glor i veggen.

Under har dere litt blandede bilder fra både før og under festen på tirsdag. Båten kjørte oss til Svartsjö Slott, der det mest fantastiske opplegget ventet på oss. Så kult at jeg har fått oppleve ekte, svensk midsommerfest. God mat, vin og fine mennesker er virkelig oppskriften på en perfekt kveld. TUSEN TAKK til Nelly.com som fløy oss til Stockholm, og som alltid tar godt vare på oss. Virkelig verdens beste samarbeidspartner ♥

Det eneste bildet jeg fant meg selv fra kamera, heheheh 😉 Linselus til venstre!

Sorry babes, dette bildet var for funny til å ikke legge ut. Anna og Erica, dere er sykt kule og jeg digger dere ♥♥♥♥ Digget dere ekstra mye etter munchestunden vår etter byen. People who munch together, stay together.

Verdens beste Bjørn Erik ♥ Alle burde hatt en venn som han, og jeg føler meg oppriktig privilegert som har han i livet mitt. Snakk om god energi!!

Anna, meg og Cornelia på vei til feeeeest. Cornelia hilste jeg på for første gang denne turen, og jeg ble skikkelig inspirert av henne til å satse mer på YouTube. You go girl!

Ladies in pink! Sandra, Freja, meg og Maria – de danske bloggerne! Jeg var sammen med Freja og Maria i Marokko for ett år siden på surfecamp. Supersøte jenter som det alltid er like hyggelig å møte på diverse reiser via bloggen.

(Kjolen til Sandra finner du HER, min kjole HER og Maria sin kjole HER ♥)

NÅ FÅR DU FORRESTEN -20% EKSTRA AVSLAG AV ALLE NLY BRANDS, DE FINNER DU HER ♥ BRUK KODEN NLY20!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg