BEST OF BOTH WORLDS

ANNONSE – Affiliatelinker

GENSERHER / TRENINGSTIGHTS – LIGNENDE HER / TØFLERHER

Another day, another lavkvalitetsbilder fra instastory her på bloggen. Sorry! Som sikkert alle vet så er det fredag i dag, en av mine favorittdager i uka 😀 Kvelden blir som regel brukt med deilig mat og litt vin i glasset, og i kveld er ingen unntak. Asparges og chorizosuppe til forrett, reker, loff, deilig tilbehør til middag. Kjøpte også en Sancerre på polet i går som jeg er ekstremt spent på å smake! Jeg har aldri vært glad i hvitvin tidligere, spesielt ikke å bare “drikke for å drikke”. Men om det passer til maten så går det fint, og til skalldyr er det aldri feil.

Hva er deres planer for 17. mai forresten? Jeg har egentlig aldri hatt noen spesiell tradisjon på 17.mai. Tidligere var man vel bare på fest, drakk seg brisen til frokost og våknet med fylleangst dagen derpå. I fjor derimot var det 100% barnas dag med skoleaktiviteter og den slags. Snakk om kontraster fra 2018. I år blir det en god blanding. Rolig frokost med barna og aktiviteter med naboer fram til klokken ett, deretter skal finstasen på og boblene sprettes med noen venner utover ettermiddagen. Best of both worlds kanskje? Håper det 😀

Ellers har jeg ikke noe mer spennende å melde. De siste dagene har vært rolige. Jeg har vært mye hjemme, med unntak av mathandling, gåturer og en tur på Sumo med Therese i går kveld. I helgen skal jeg sette meg ned å prøve å få litt inspirasjon til innlegg her på bloggen. Syns faktisk det er lettere å vise frem personligheten min på instastory enn på bloggen for tiden. Spesielt når man har få baller i lufta og verden står på pause. Hvor interessant er det å lese om enda en dag her hjemme, liksom?

Så håper jeg alle har en fin fredag, så kan det hende vi snakkes senere i dag 😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg