God morgen Som sagt kjørte jeg mamma på jobb litt over syv i dag tidlig, og siden da har jeg tatt sol, dusjet og fikset meg. Ikke verst å være så tidlig i gang når det er ferie! Jeg holdt på å si at nå er det endelig helg, men det spiller jo egentlig ingen rolle for meg siden jeg har ferie – samtidig betyr det at fleste av vennene mine har helg og bare dét burde man skåle for. Nå sitter jeg på soverommet til broren min der jeg har “bodd” siden onsdag. Har nemlig ikke eget rom i mammas nye hus (!!), noe jeg forsåvidt ikke har hos pappa heller da han lagde mitt gamle rom om til et kontor.. Jeg har jo bodd for meg selv en stund nå så det er kanskje ikke så rart, men det hadde jo vært digg å kommet hjem til pikerommet liksom. Jeg er ikke så voksen.. Som det skilsmissebarnet jeg er skal jeg forflytte meg til pappa senere i dag og være der resten av helgen sammen med alle brødrene mine. Det kommer til å bli så kooos
Jeg tok på meg husmor-rollen i morgen og skal lage stor familiemiddag – tips til hva jeg kan lage? De yngste brødrene mine er så kresen at de ikke liker løk engang, så det må være noe de også kan like.. Haha! Og det må være noe sykt digg slik at jeg får mye skryt
Hjemmelagde hamburgere kanskje?
Taco kan du jo lage
Jeg lurte på om du skal ut å reise i sommer? Har du tenkt å trene deg opp til den såkalte sommerkroppen da?
Jeg trenger litt inspirasjon fra deg
Du virker så flink til trening og kosthold.
enchiladas eller lasagne har jeg lyst på i kveld hvertfall
tenkte å lage speltlompelasagne siden det tar mye kortere tid
eller så er jo moussaka utrolig digg
Ha en fin dag videre!
Bli medlem av gruppen “Mat fra bunnen av” på Facebook og spør der
Kan nesten love deg at du får flere kreative, og lettvinte (hvis du forespør lettvinte matretter da så klart..) matforslag tilbake! Har brukt den gruppen mange ganger. Prøv!
“Mat fra bunnen” ***
Noe av det beste som finnes….
Skjær opp en kylling i to deler, putt litt time kremost med smaken krydder på ene kyllingen og legg tilbake igjen den andre delen av kyllingen oppå den så den blir “hel” igjen. Stek til den er omtrent gjennomstekt, og surr bacon rundt før du steker til denne er bra stekt! Lag hvertfall en slik kylling til hver, det kommer ann på hvor store og hvor mye de pleier å spise.
Serveres med bearnesaus, fløtegratinerte poteter og grønnsaker!
Dette lager jeg meg hvis jeg skal kose meg, og jeg er ganske kresen på mat selv.
Skjønner den med at det hadde vært godt å hatt et pikerom å komme hjem til! Men høres ut som du storkoser deg i Molde med familien din! God helg
– http://www.katrineaastorp.blogg.no