AV OG TIL MÅ MAN BARE GI LITT F

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

I går hadde jeg bare en sånn dag. Ikke interessert i å trene, jobbe og iallfall ikke være sosial. Jeg merket det allerede da alarmen ringte klokken halv syv, og jeg egentlig skulle dra på trening. Ikke faen tenkte jeg. Jeg vil helst bare sove til jeg ikke orker å sove mer. Droppe alt av to-do lister, jobb, krav, omverdenen rundt generelt. En god gammeldags dårlig dag, rett og slett. Vi alle har de!

GENSER – ADIDAS HER / TIGHTS – ADIDAS HER / TØFLER – SHEPHERD

Så i stedet for å sprette opp av sengen og prøve å snu dagen om til noe positivt, så ga jeg etter. Ga meg selv pusterom til å bare være litt lat for én gangs skyld. Det er alltid noen som vil ha noe av deg, og det gjelder vel for oss alle? Jobb, venner, familie, trening, plikter. Man skal alltid gi til noen hele tiden. Prestere her eller der. Men, man trenger faktisk ikke være flink pike absolutt hele tiden. Av og til er det viktig å kunne gi til seg selv også. Bare gi litt faen, enkelt og greit.

Så, det var akkurat det jeg gjorde i går. Startet dagen med å rydde litt rundt i huset, for meg er det veldig terapeutisk og noe som roer meg ned. Deretter så jeg den nye episoden av Game of Thrones. Pluss at jeg så de siste 10 minuttene om igjen sikkert femten ganger. FY for en spennende episode! Deretter satt jeg litt på sengen å glodde litt ut i luften, før jeg hoppet i dusjen å prøvde å gjøre meg i nogen lunde presentabel for dagen. Kvelden gikk med til junk food, godis på sofaen og deretter serier i sengen sammen med min kjære. En real dag fylt med absolutt ingenting fornuftig. Det gjorde godt!

GENSER – ADIDAS HER / TIGHTS – ADIDAS HER / TØFLER – SHEPHERD

EDIT: Dette innlegget skulle egentlig komme i går, men så ga jeg visst litt faen da også.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg