ÅRETS DÅRLIGSTE TIDSPUNKT

IMG_7960-2-2IMG_7996-2

JAKKE – Utsolgt (i brun HER) / BukseHER / SkoHER / LueHER

Dette antrekket tok lag på lag-trenden til nye høyder? Med hele to jakker! Planen var egentlig å kun ha på meg den innerste jakken, men siden det var så kaldt ute hadde jeg på meg den ytterste kun for å holde varmen til jeg skulle ta bildene. Likevel syns jeg kanskje det ble litt kult med begge jakkene, så jeg beholdt den på. Som dere ser 😉 

Hei fra den syke! Formen min vet jeg egentlig ikke helt hvordan er. Jeg har sovet 13 timer, og våknet opp med mye feber og tidenes hodepine. Nå har jeg nettopp tatt dagens første smertestillende, og satser på at den kicker inn rimelig snart. Jeg er egentlig ikke så fan av å proppe kroppen full av medisiner, men akkurat nå klarer jeg faktisk ikke å la være.
Men, jeg tror jeg er på bedringens vei. Planen er å kunne jobbe som normalt igjen fra i morgen, så jeg får håpe feberen forsvinner til da. Jeg har utrolig “dårlig” samvittighet for at jeg ble så dårlig akkurat nå. Når man driver for seg selv så har man ikke titalls av personer som kan steppe inn når man er syk. På Janne & Julia ble Ingeborg å Janne nødt til å ta mine vakter, selvom de har flere eksamener denne uken. På bloggen har jeg jo ingen som kan steppe inn. Dette var nok årets verste tidspunkt å bli syk på. Kroppen min vet å velge de! Samtidig må jeg prøve å tenke at det ikke er noe jeg gjør med vilje. Jo mer jeg stresser med å bli frist jo tregere går det sikkert, så jeg får bare smøre meg med tålmodighet å ligge ubrukelig i sengen til jeg føler meg pigg igjen. Åh, det er så kjeeeedelig..
Èn ting er sikkert, og det er at jeg har verdens beste team rundt meg. Herregud som de har steppet opp disse dagene, selvom de har tusen ting på sin egen agenda! Jeg føler meg så ufattelig heldig som jobber med så bra mennesker.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg