All white for summer

Hei og hopp! Beklager dårlige oppdateringer for meg om dagen. Er som sagt i Molde for eksamen, så mye av tiden min brukes på det kombinert med jobbing. I tillegg så har det jo vært så NYDELIG vær mens jeg har vært her, og personlig klarer jeg ikke sitte inne særlig lenge når sola står på himmelen! Nå er virkelig sommeren her, og det gjør så godt for kropp og sjel. iPhonen min har også pyntet seg for årstiden, og jeg har nå smykket den med noen hvite covere. Syns det er så fint med hvitt på solbrun hud, så hvorfor ikke ha hvitt på telefonen også? Jeg har nevnt tidligere at jeg elsker å bytte deksel på mobilen, alt etter hvordan humøret mitt er. Akkurat nå er jeg lykkelig og glad for at sommeren er her, og jeg syns dekslene passer perfekt!
Dessverre utsolgt, men dette er nesten likt. Bare 112 kr HER. Har også skaffet meg et nytt deksel som også beskytter framdelen av iPhonen. Jeg mister jo som kjent mobilen min i bakken minst en gang om dagen, så nå slipper jeg heldigvis å få riper på den. Syns coveret er SÅ fint også!! 
Bare 127 kr HER! Vil rette en enorm takk til handelsportal.no som har så utrolig mange fine deksler til iPhonen min! Det pluss at det er så sykt billig der, er jo helt latterlig!
Hva syns dere? 😀   //Annonse

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg