MANDAG
Frokost: Knekkebrød med leverpostei, lett majones og rødbetter (ny favoritt!)
Lunsj: Omelett med for eksempel skinke, vårløk og brokkoli
Middag: Grillet kylling (evt kyllingfilet) med en avocado, agurk og mager kesam på siden.
Kvelds/mellommåltid: Cottage cheese med valnøtter og jordbærsyltetøy
TIRSDAG
Frokost: To kokte egg og speltlompe med avocado, skinke, paprika og vårløk.
Lunsj: Kyllingsalat, bruk restene fra mandagsmiddagen og bland i det du liker. Jeg liker å lage dressing med mager kesam, salt, pepper og hvitløk!
Middag: Pitabrød med karbonadedeig, mager kesam dressingen og grønnsaker etter eget ønske. Jeg krydrer karbonadedeigen med kajennepepper, hvitløkspulver, salg og pepper.
Kvelds/mellommåltid: Mager vaniljekesam med blåbær og valnøtter.
ONSDAG
Frokost: Havrerundstykker (oppskrift her) med kaviar, ett glass melk. Verdens beste kombo!
Lunsj: Lobnobsalat – bland sammen en pakke lobnobs, en avocado og en mango.
Middag: Torskefilet med bacon og hjemmelaget potetmos.
Kvelds/mellommåltid: Speltlomper med kremost, røkt laks og paprika.
TORSDAG
Frokost: Cottage cheese med dobbel 0% jordbæryoghurt og valnøtter
Lunsj: Omelett med for eksempel skinke, vårløk og brokkoli
Middag: Laksefilet med asparges og søtpotetmos
Kvelds/mellommåltid: Speltlompe med avocado, skinke, vårløk og paprika
FREDAG
Frokost: Havrerundstykker med majones og skinke
Lunsj: Lobnobsalat
Middag: TACO!!
Kvelds/mellommåltid: Det er fredag, her i hus blir det en pose potetgull og sjokolade 🙂
Elsker når du lager slike innlegg, håper du kan fortsette med dette 🙂
Så moro du liker de:-) kommer hver uke!
Supert innlegg! Får masse inspirasjon, så fortsett med det. 😀
Så bra du likte det! 😀
Masse kjempegode tips, tusen takk 🙂 Fargerik mat hjelper så på humøret om vinteren!
Ja helt enig! Matlaging er superviktig for meg, spesielt nå som det er så trist ute 🙂