1989 JEWELRY

 
Inspobilder lånt av 1989 Jewelrys hjemmeside HER. Sist jeg var hos Hendrix fikk jeg med meg noen utrolig kule ting hjem, annet enn hårprodukter. Selveste Hendrix har nemlig samarbeidet med Polad for å skape en utrolig flott smykkekolleksjon! De har så mye lekkert, og jeg liker spesielt godt turbaene de har i mange forskjellige varianter. De helt enkle smykkene er også en favoritt, siden jeg er litt lei av de store statement-smykkene.
Se på dette nydelige armbåndet! Er perfekt helt alene på hånden, eller så går det ann å kombinere med flere armbånd eller klokker. Det finner du HER.
Denne luen er også helt utrolig kul! Jeg kommer til å vise dere et antrekk med det senere 🙂 Dere ser også hvordan den ser ut på øverst i kollasjen. Fantastisk lue som virkelig spicer opp! Den finner dere HER. Produktene kommer i helt nydelige bokser, da føler jeg med en gang at det er litt mer eksklusivt! De har mye lekkert på lager, så sjekk ut hjemmesiden HER 🙂 Hendrix kan altså mer enn å bare gjøre oss fin på håret! Syns det er utrolig kult at han og Polad har fått til så mye fint i kolleksjonen sin, all ros til de altså!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg