19 PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?
Petter Stordalen eller en annen person som har bygget opp et imperium uten spesielle forutsetninger. Jeg syns det er så ufattelig imponerende at de får det til. Hvordan har veien vært? Er det mye flaks eller ren stå-på-vilje? En annen det hadde vært ekstremt spennende å pratet med er Kris Jenner, selvom jeg tror det er svært usannsynlig at hun vil komme på middag til meg. Hahah!

2. Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte? 
Fordi jeg var dyktig til noe. Jeg vil ikke være kjent fordi jeg gjorde et sykt stunt, var med på Ex on the beach eller skrev provoserende og lite reflekterte innlegg på bloggen. Så om jeg skulle blitt berømt er det uten tvil som en bad ass business woman! Nå har jeg hatt et rolig år, så det blir spennende å se hva jeg finner på til høsten 👊

3. Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det? 
Aldri! Heldigvis foretrekker jeg å ringe så har ikke telefonangst, samtalene går ganske lett uansett om det er med venninnene mine eller kundeservicen til Telia.

4. Hvordan ser din “perfekte dag” ut? 
Jeg er usikker på om det er en perfekt dag som typ «dra til new york å bruke en milliard på shopping», eller en perfekt dag i hverdagen? Jeg satser på hverdagen. Da står jeg opp tidlig og drar på trening. Da føler man seg så digg resten av dagen! Deretter dusjer jeg såklart og fresher meg opp til lunsj med jentene eller typen. Da sitter vi å spiser, skravler og nipper til vin i flere timer før vi drar på en liten shoppingrunde på vinrusen (aldri en god ide dessverre), før vi drar hver for oss og ordner oss for kvelden. Så er det tid for middag, vi drar på en digg resturant og fortsetter der vi slapp til lunsj før vi har en skikkelig girls night out. En perfekt dag i mine øyne!

5. Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre? 
Jeg synger (dessverre) hver eneste dag for meg selv. Det er alltid danse/syngefest hos meg om morgenen mens jeg fikser meg. Jeg kan ikke huske når jeg sang for noen sist, men jeg tror det var på Geilo da jeg skulle forklare en sang til Glenn.

6. Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?
Dette spørsmålet nekter jeg å svare på, ja takk begge deler! Haha.

7. Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt? 
Forhåpentligvis mens jeg enda er ved mine fulle fem og ikke har fått alzheimers eller lignende sykdommer. Mitt aller verste mareritt er å glemme livet jeg har levd, det må være helt forferdelig.

8. Nevn tre ting du og din samboer har til felles. 
Nå bor jeg jo på papiret ikke sammen med kjæresten min, selvom det kanskje virker sånn. Haha! Men:
– Vi er spontan
– Vi har lik humor
– Setter pris på gode samtaler

9. Hva er du mest takknemlig for? 
Først og fremst at jeg er født i Norge, tror ikke helt vi skjønner hvor forbanna heldige og bortskjemte vi er med alle systemene rundt oss. Det skal litt til for å virkelig komme på kjøret! Så er jeg takknemlig for alle menneskene rundt meg, hva skulle jeg gjort uten de? Ikke minst at jeg har den beste kjæresten i verden. En siste ting er mitt spontankjøp av Zara da jeg var 17. Hva skulle jeg gjort uten henne? Bebien min <3

10. Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?
Føler både mamma og pappa har gjort en veldig god jobb! Jeg er ikke oppdratt med puter under armene og har alltid måttet ta konsekvensene selv om jeg gjorde noe galt. Det tror jeg er veldig bra i voksenlivet, jeg vet at jeg ikke kan skylde på noen andre enn meg selv om noe går skeis.

11. Fortell livshistorien din i korte trekk. 
Født i Oslo, flyttet til Molde da jeg var fem og bodde der til jeg var 17. Gikk på cecilienfryd barnehage, Langmyra barneskole og Molde videregående. Flyttet jeg til Ålesund som 17, bodde der et halvt år før jeg  flyttet hjem til Molde igjen fordi jeg lovte det til en venninne på fest…… Har bodd for meg selv siden den gang, flyttet til Oslo da jeg var 20, bodde der i et drøyt år før jeg flyttet til Bergen der jeg bodde i fire år. Så skulle jeg flytte tilbake til Oslo, men møtte kjæresten min to dager før avreisedato så nå er jeg vel tilbake i Bergen. Haha! Nå beskrev jeg egentlig mest hvor jeg har bodd og ikke hva jeg har gjort, men det kan vi ta i et annet innlegg.

12. Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?
Før kunne jeg ønske jeg hadde evnen til å lese andres tanker. Dette er jo jeg overhodet ikke vil lenger. Tenk så utrolig kjedelig å alltid vite hva andre tenker, det tar virkelig ut spenningen i livet! Jeg har lyst til å helbrede mennesker. Som snåsamannen haha.

13. Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst – hva skulle du ha likt å vite? 
Hvordan hadde livet mitt sett ut om jeg aldri startet bloggen. Det er faktisk en sykt skremmende tanke.

14. Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke? 
Ingenting jeg kommer på, føler jeg er veldig flink å ta avgjørelser etter det jeg vil.

15. Hva verdsetter du mest i et vennskap?
Lojalitet.

16. Hva er ditt verste minne? 
Siste helgen i påsken 2014 da Zara forsvant. Har aldri følt meg så hjelpesløs, tom og desperat.

17. Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på? 
Kuttet ut alt av sosiale medier, og ikke sett så mye på real housewives. Vært enda mer tilstede når jeg er sammen med venner, familie og kjæreste, selvom jeg føler at jeg er ganske god der.

18. Hva betyr vennskap for deg?
Vennskap er livets vann. Jeg er ufattelig heldig som har de vennene jeg har. Uten de ville nok både hverdagen og livskvaliteten min vært helt annerledes.

19. Si fem positive kvaliteter ved deg selv. 
– Reflektert.
– Utadvendt.
– Ryddig.
– Morsom.
– Lojal

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg