PARTYLOOK

Annonse

– GET YOUR GLOW ON – 

Selv om det nærmer seg vinter betyr det ikke at sminken trenger å bli kjedelig og kald fordi! Fremover nå er det jo virkelig partysesong, og da er det jo morsomt å føle seg ekstra fresh. I dag skal jeg vise dere noen supre produkter som gir glød og gjør deg virkelig flott på de sosiale sammenkomstene 9829;

1. LUXE foundation fra Glo Minerals er virkelig helt super på denne årstiden! Den inneholder lysspredende diamantpulver, som gjør at huden din får en helt fantastisk glød. Selv om den dekker godt, så blir den ikke bare “kjedelig” og tam som mange foundation kan bli. Jeg bruker egentlig bare foundation når jeg skal på byen, men denne blir jeg nok å bruke litt i hverdagen også. Hihi! Du finner den HER.

2. NYX matte bronzer er et supert solpudder uten glitter. Den gir en varm farge til ansiktet, og er perfekt å konturere med da du ikke ser ut som en discokule når du er ferdig. Passer perfekt både til hverdag og fest! Jeg har farge 004, som er en av de mørkeste. Til de litt lysere anbefaler jeg farge 001,002 eller 003. Den finner du HER.

Nude paletten har jeg skrevet om før, og denne er fremdeles en stor favoritt. Paletten inneholder farger til enhver annledning, da du finner alt fra lyse til mørke farger – med og uten glitter. Når jeg skal ut bruker jeg først fargen “snobby” over hele lokket, før jeg bruker “silly” og “seductive”. Den finner du HER.

1. Lollipop Bubble Love er et gyllent løst pudder som piffer opp ansikt og kropp. Passer perfekt til å fremheve kinnben og krageben – noe som er så fint i kjoler! Det er så deilig å påføre, som en myk bomullsdott 9829; Den dufter også fantastisk vanilje!  Du finner den HER.

2. Burts Bees Lip Shine er en skinnende gloss som også gir litt farge. Jeg hater å ha bleke foundationlepper, så jeg bruker alltid en sminkeserviett over leppene før jeg påfører glossen som gir en bra farge. Den kan også være superfin om du for eksempel bruker en lipliner under, for en dypere look. Den finner du HER.

Candy Cane Houe fra Ciaté er velduftene lakker (tro det eller ei) som er helt perfekt til julen. Om de påføres med eller uten neglelakk under har ingenting å si, de er like fine uansett 9829; Du finner den HER!

Dere får forresten 15% avslag på ALL sminke hos coverbrands nå, link HER. Bruk koden JULIA15 i kassen 9829; Det gjelder såklart alle produktene i innlegget også!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg