MENSEN ASS..

Det er vel stort sett jenter som leser bloggen min, og da vet dere alle hvor grusomt mensen kan være. Personlig har jeg vært heldig og kommet unna med de verste mensensmertene, men jeg har venninner som er helt ubrukelig når tante rød kommer på besøk. Dette er problemer ikke gutta skjønner seg på, noe jeg syns er utrolig bra. Makten man får er helt fantastisk! For eksempel når jeg er for lat til å gjøre ting, så får jeg Kristoffer til å gjøre det fordi jeg har “mensensmerter”. Funker hver eneste gang. Når jeg har uka mi ligger jeg egentlig bare som en dronning på sofaen. 

Nå for tiden er det heldigvis ikke jeg som har mensen, men min lille bebi Zara. Hun bruker egentlig alltid å være veldig klengete, men de siste dagene skal hun seriøst bli med meg overalt i leiligheten. På do, i dusjen, mens jeg lager mat, rydder – ALT. Hun kommer etter meg som en klegg, og skal helst stå på bena mine til jeg løfter henne opp. Dessuten går hun å drypper blod overalt, noe som er krise siden jeg ikke får kjøpt bleie (haha) til henne før i morgen. 

Nå syns jeg det ble nok mensenprat for en dag. I dag våknet jeg opp fin i formen, siden jeg byttet ut shotsene på byen med smågodt i sofaen. Det er så deilig å ha en søndag der man faktisk gidder å finne på ting, så nå lurer jeg på hva dagen bringer. I sann søndagstradisjon har jeg cravings på Fridays, så spørs om jeg skal få med meg noen dit. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg