HÅP FOR ALLE

God kveld! Nå sitter jeg å koser meg med luksusfellen, som er mitt numbah one feelgood-program. Jeg aner ikke hvorfor, kanskje det er fordi jeg er en grusom person som føler meg bedre av at andre har det fælt? Det er jo absolutt ikke en god egenskap! Som regel er det omtrent bare latsabber med i serien som bruker alle pengene sine på røyk, cola og neonlys på BMW´en. Men i dag er det med en alenemor i en kjip situasjon, og det er jo ganske trist. Heldigvis bor vi i flotte Norge der det er håp for alle 9829;

På bordet står mine nye lys fra Voluspa som jeg fikk i posten for noen dager siden, og de lukter heeelt himmelsk! Egentlig hater jeg duftlys da lukten ofte blir tung og jeg får hodepine, men disse har en lett duft som er helt nydelig. Selvom de er litt dyrere, så ser de utrolig fine ut så det blir jo som interiør. Anbefales! 

Annonselenker 

Lukten i Crisp Champagne finner du HER, og Elysian Garden HER 9829; (begge er på salg!) Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilke jeg liker best av disse, men jeg syns blandingen er veldig god. Er det veldig sært? Haha.

Det er første gang jeg handler på Bangerhead, de har utrolig mye kult inne. Bl.annet selger de min faste bodylotion og spray fra Victorias Secret, HER og HER. Bare 99kr stykk!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg