BI OG MINE ERFARINGER

Det er endel som lurer på om jeg kan skrive litt om BI og hva jeg syns så langt, og det kan jeg såklart! Nå har jeg gått der i cirka halvannen måned og trives veldig så langt! Som mange kanskje har fått med seg så går jeg bare femti prosent nå fram til jul, så jeg har kun 2 forelesninger i stedet for 4. Jeg er så utrolig glad for det, for jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart å henge med om jeg hadde hatt alle fire allerede nå. Har jo hatt friår så merker skole og leserutinene er helt på villspor, og jeg har nok å jobbe med i de to forelesningene jeg har. Etter nyttår starter jeg fulltid, så da blir det nok travle dager kan jeg se for meg! Heldigvis fikk jeg en myk start, så jeg får vel bare nyte det så  lenge jeg kan 🙂

I forelesningene er det veldig mange andre studenter, og det er noe helt annet enn videregående. Vi er vel mellom 200-300 i hver forelesning tipper jeg, og det er mye! Det er likevel mye lettere å følge med på BI enn for eksempel på vgs, for foreleserne er megaflinke og gjør timen spennende og ikke minst morsom. De deler så mange historier at vi ler flere ganger hver time. 

BI er også en utrolig sosial skole, og det skjer noe nesten hele tiden! De arrangerer ofte fester osv med skolen, og det er veldig gøy! Fadderuken er også en super mulighet til å bli kjent med andre på skolen, så om du skal starte på BI anbefaler jeg absolutt å bli med på den. Jeg kjente kanskje tre stykker på skolen fra før, mens nå kjenner jeg mange fler! 

Skolen har også mange aktiviteter man kan melde seg på og undergrupper som gjør diverse. Personlig har jeg vært så heldig å blitt markedsansvarlig i BIS Marketing som er en linjeutvalg for de som går en av markedsføringslinjene. Der er vi en fin liten gjeng som skal arrangere mye gøy på skolen fremover, veldig spennende!

Så langt har jeg ingenting å klage på ved skolen. Om dere lurer på noe så bare spør, jeg svarer i kommentarfeltet 9829;

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg