MYE Å GJØRE

God morgen! Da var mandagen her igjen, og dette er første gang på veldig lenge at jeg syns den er blå. Denne uken ble plutselig ti hakk mer hektisk enn jeg hadde sett for meg, og jeg har bl.annet et tonn med skolearbeid å gjøre før fredag. Nå er det virkelig bare å sette seg i femte gir å komme i gang! På fredag vil likevel alt være verdt det (så lenge jeg blir ferdig). Da drar jeg nemlig på dagstur til Oslo for å være med på lanseringen av undertøyskolleksjonen til selveste Britney Spears, der hun kommer til å være. Hvor kult er ikke det? Rett etter lanseringen blir det bare å hoppe på første fly hjem til Bergen igjen, der det er duket for lanseringsfest for Høyer som har åpnet en nydelig butikk her. Endelig! Klikket meg i all hast en pakke hjem fra nelly nå slik at jeg har noe å ha på meg den kommende uken, så den burde komme hit FORT. 

Kjøpte meg forresten ny jakke fra Woolrich på Gardermoen i går! Helt perfekt høstjakke som ikke blir for varm. Jeg bruker egentlig aldri å titte innom de klesbutikkene de har, og fokuserer heller på resturantene (hehe), men i går gikk vi tilfeldigvis innom siden vi hadde litt tid før flyet gikk, og da ble jeg helt forelsket i denne jakken. Hva syns du?

Planen for dagen er å komme så langt avgårde med skole som mulig. Tenkte å starte en liten time nå før jeg stikker avgårde på trening, for så å jobbe litt til etter det. Jeg har altså ikke den mest spennende dagen forran meg, men slik er det som regel på mandager!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg