05.09.2014

// sponset opphold

I natt var jeg virkelig helt i himmelen da vi sov over på Saga Hotel Oslo. Den følelsen når du er så sliten at bena nesten faller av, for så å legge seg nydusjet i rent sengetøy i en myk seng. AAAH HEAVEN! Etter dusjen i går hoppet jeg rett til sengs mens June skulle ta seg en liten kveldsdusj selv. Hun brukte vel bare fem minutter, men på den tiden hadde jeg allerede klart å sovnet som en sten. Da jeg våknet opp i dag tidlig følte jeg meg mer uthvilt enn jeg har gjort på lenge, og det er en utrolig deilig følelse!

Saga Hotel Oslo ble faktisk kåret til Oslos mest populære hotell av Dagbladet forrige uke. Kult, eller hva? Min utrolig gode venn Ronny er hotellsjef der, og jeg skjønner så godt at han er stolt av jobben sin. Dette er det faktisk det eneste Butique-hotellet i Oslo, som virkelig er en stor ære. Her kan man komme som man er for å slappe av i det nyoppussede, designinteriørte hotellet. Under finner dere noen bilder 9829;

For å snakke med en av de hyggelige ansatte på hotellet kan dere ringe +47 22 55 44 90 eller sende mail til [email protected]. De har også en facebookside som du finner HER, og en hjemmeside som du finner HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg