LIFE QUOTE

God morgen! Tenk å våkne til den utsikten over her da? Og så er det SOOL! Fram til nå har jeg bare dillet rundt, tatt meg en dusj og fikset noen småting. Noen av dere er forresten ganske forvirret over at jeg sier jeg bor med pappa, men at jeg legger ut bilder av huset til mamma. Det som er greia er at pappa kjøpte huset til mamma når hun skulle selge, og dere kan tro jeg og brødrene mine var glade for det! Jeg har bodd i Molde siden jeg var 5 år, og det er jo 16 år siden. Hele den tiden har jeg bodd i dette huset, og jeg har så mange minner her. Jeg kunne ikke sett for meg å bo et annet sted, og da hadde jeg ikke følt meg som hjemme når jeg kom hjem på besøk. Om dere skjønner? 

Uansett da! Ser dere posteren med den lange quoten på kjøkkenveggen? Den klistret mamma på da hun bodde her, og vi aner ikke hvordan vi skal få den av. For å være helt ærlig så er det jo så humoristisk, for pappa er den minst quote-personen i hele verden. Han er en skikkelig mannemann som syns slikt er bare tull. 

Jeg er ganske lik pappa der, og syns sånne ting er ganske klisje. Men denne quoten er jo litt koselig? Den representerer jo viktige verdier i livet! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg