BACK YARD

Hey guys! Vet dere, helt fram til for en uke siden så trodde jeg at guys ble skrevet gays.. Haha, av og til kan jeg være så sykt dum!

Nå har jeg og Zara nettopp kommet inn igjen etter en aldri så liten spasertur i bakgården min. Hun syns det er så morsomt å springe uten bånd, og det gjør hun også der nede. Tok med meg kamera i håp om å få noen fine bilder av henne, men det er jo umulig når hun nekter å stå stille, og nekter å sitte i snøen. Skjønner henne egentlig godt.. Våknet vel opp i halv ti tiden i dag, men lå lenge å dro meg i sengen før jeg kom meg opp. Deilig når man har muligheten til det på en mandag! Skal dra til flinke Denise for å fylle på vipper klokken 13, og det gleder jeg meg til. Måtte utsette den egentlige vippetimen min forrige uke, derfor har jeg nesten ingen vipper igjen nå. Blir godt med påfyll med andre ord!


Har på meg min nye vest fra Soyaconcept i dag, og jeg elsker den! Den finner dere hos boozt HER 🙂 (adlink).


Og ja, her har dere resten av mitt fabuløse antrekk. Genser fra Ralph Lauren, joggis fra Primark og støvler fra Ilse Jakobsen. 

Vi dro aldri på Yayas i går for å spise middag, så da tar vi det igjen i dag i stedet for en sen lunsj/tidlig middag! Skal på trening ikveld, og det blir godt. Hva er deres planer for dagen?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg