STUDENTEN

Hei hei! Vet dere hva, nå har jeg fått et skikkelig rush at jeg bare MÅ begynne å studere til høsten. Jeg holder jo på å bli ferdig med vgs nå, og har bl.annet eksamen i spansk igjen før jeg får vitnemålet mitt. Det er jo et utrolig vanskelig fag å lære seg alene, men nå har jeg virkelig startet å lese for fullt. Jeg har så sykt lyst til å bare bli ferdig for å starte på en bachelorgrad, for akkurat nå føler jeg livet står litt i pause. Jeg leter på nettet etter studier som kan passe til meg, og jeg vipper nok mest mot å studere noe innenfor markedsføring og PR. Det er jo det jeg jobber litt med nå mtp. bloggen og prosjektene rundt den, og jeg syns det er veldig spennende. Men det er jo så utrolig mange studier å velge imellom, så jeg klarer ikke helt bestemme meg! Det eneste jeg vet er at jeg vil studere, og jeg vil ha en god utdanning. Jeg kan jo ikke blogge for resten av livet. Som jeg bruker å si så blir man jo 40 en dag også, og da er det viktig å ha noe på papiret.

Jeg syns det er utrolig vanskelig å velge. Men jeg regner med jeg må gå en privatskole som BI eller markedshøyskolen siden jeg ikke har topp karakterer i alle fag.

Har jeg noen lesere som er studenter forresten? Hvor studerer dere evt, og hva er deres erfaringer? Treger alle synspunkter jeg kan få 😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg