HAPPY SUNDAY!

For litt over en uke siden var jeg hos min faste vippe-ekspert Denise for å fylle på vippene mine. Da hadde det gått over en måned siden sist jeg gjorde det, men fremdeles hadde jeg endel vipper igjen. Bonus! Jeg har gått til henne i nesten et halvt år nå, og er like fornøyd hver gang 🙂  Behandlingen får jeg sponset!

Hun har en kampanje nå fram mot Valentinsdagen, der alle kunder får fullt sett med vipper til 1200kr, noe som er mye billigere enn mange steder i Oslo. For timebestilling kan dere gå inn på hjemmesiden HER, eller sende henne en sms på tlf 452 51 996. Hun holder til i Karl Johan, så det er kjempesentralt!

Føler forresten det er så utrolig vanskelig å skrive fint om en produkt man er fornøyd med for tiden? Det er jo så mye reklame overalt på blogger, så jeg vet liksom ikke hva jeg skal skrive for å få dere lesere til å skjønne at jeg virkelig er fornøyd med noe. Man skriver som regel at alt er kjempebra, men jeg håper virkelig at dere skjønner at ting jeg anbefaler på bloggen faktisk er ting jeg selv er utrolig fornøyd med, og ikke bare skriver fordi jeg får det gratis.. 9829;

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg