SISTE ANMELDELSE

Vinnerne fra forrige konkurranse trekkes i morgen, så det går fortsatt an å delta for å vinne Brauns nye Silk Epil 7 sin Epilator HER!  Da er jeg ferdig å teste epilatormaskinen jeg fikk av Braun, og tenkte å komme med mine siste tanker og erfaringer om produktet. Det kommer også til å komme en videoblogg med how to do it neste uke! 

Første gang jeg prøvde den gjorde det som sagt utrolig vondt, og jeg brukte god tid for å bli ferdig med begge leggene mine. Sett av en halvtime – minst! Jeg gjorde det i dusjen, noe som funket fint for meg. Stort pluss at denne epilatormaskinen tåler vann! Etter førstegangs bruk ble leggene mine silkemyke, og til min overraskelse ble de ikke stubbete og forferdelige dagen derpå slik som det ofte blir med barbering. De holdt seg myke i rundt en uke, da de første hårene kom ut. Men de hårene var tynne og myke, så da jeg epilerte de cirka en uke etter der igjen gjorde det mindre vondt. Nå som jeg har gjort det en stund kjenner jeg nesten ingenting, en stor forbedring fra første gang!

Så om jeg anbefaler produktet? Ja, det gjør jeg. Selv om det koster i pris, så er det verdt det i lengden. Jeg har iallefall spart MYE på å slippe å kjøpe barberhøvler! Dette kommer til å bli min faste reisepartner i sommer iallefall. Å dra til varmere strøk uten å slippe å tenke på barbering? Himmel i mine øyne.

Du får kjøpt den hos elkjøp HER.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg