2013 – del 1

FEBRUAR: Det var da jeg startet å blogge igjen, noe jeg syns var veldig annerledes og faktisk litt skummelt. MYE hadde forandret seg siden jeg sluttet, og det tok litt tid å komme skikkelig inn i det. Jeg er faktisk ikke sikker på om jeg er ordentlig inne i det enda, haha! Det var iallefall min siste månede i leiligheten min i Molde, jeg jobbet i barnehage og trivdes utrolig med det, og trente mye. Jeg var også veldig tynn, noe jeg savner…. (Dårlig forbilde alarm). Jeg var også endel i Oslo, for å dra på møter med min nye jobb, også var jeg med på tv2 sitt program “ettermiddagen”. Ellers var jeg mye med venninnene mine som fremdeles bodde i Molde, åh som jeg savner de 9829; En veldig bra måned, der jeg egentlig bare ventet med å flytte.

 

MARS: Jeg bodde hjemme hos mamma mens jeg ventet på å ta over leiligheten i Oslo, og dette tror jeg er den beste måneden i Molde jeg kan huske! Meg og de gjenværende venninnene mine som bodde i Molde hadde virkelig funnet partyformen og vi storkoste oss i helgene. Haha, for en helg vinteruka var! 9829; Den 23. mars flyttet jeg til Oslo, noe jeg syns var sykt spennende. Helt ny by, nye mennesker og ting å gjøre. Jeg ble vel ganske kjapt selverklært alkoholiker, for jeg var på byen tre-fire ganger i uka. Skjønner ikke at jeg orket? Treningen var det bare å glemme iallefall! Så dro jeg til Moss for å besøke Ragnhild i påskeferien, og det var veldig morsomt.

 

APRIL: Sommeren hadde endelig sneket seg mot Oslo, og vi hadde noen utrolig deilige og varme dager. Da var det ikke annet å gjøre enn å kose seg maks! Takterassefest, sene kvelder og herlige minner. April var ingen annerledes måned, det bare skjedde mye hele tiden. Haha!

 

MAI: Jeg var mye hjemme i Molde for å ta eksamen, siden jeg var så dum å melde meg opp der i stedet for i Oslo. Sommeren hadde også viiiirkelig kommet, så vi arrangerte grillkvelder, båtturer osv. Herlighet, de månedene før sommeren er bare helt fantastiske! I mai koste jeg meg egentlig bare med gode venner, uten noe form for stress. 17. mai var også en helt fantastisk dag, med fest fra tidlig morgen til sent på kveld. Woho, jeg gleder meg allerede til årets feiring!

JUNI: Hm, hvor skal jeg begynne? Jeg fylte restylane i leppene mine hos Erle på Colusseumsklinikken for første gang på et par år, var på masse eventer via bloggen, og så dro jeg og Andrea til Gran Canaria! Den turen er faktisk den beste turen jeg har hatt på lenge, SOM vi koste oss 😀 Da var begge singel og fri, og i løpet av sommeren fikk vi jo begge to kjærester.. Haha. Hva skjedde med å være singel en stund Andrea? Vi failet begge to gitt!

Det var alt jeg rakk for nå, resten kommer senere ikveld 😀

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg