10 FUN FACTS OM MEG

Ny blogg, og kanskje nye lesere? Litt optimistisk er det ikke feil å være! Noen av punktene har dere kanskje sett før, men jeg gravde litt i topplokket og fant noen ting jeg vet jeg ikke har delt enda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Jeg er helt avhengig av god tid på morgenen, og står gjerne opp tre timer før jeg må kun for å ha tid til å fikse meg, spise frokost, dra meg i sofaen forran tv´en og blogge.

2. Hver kveld før jeg legger meg rydder jeg leiligheten, setter inn glass i oppvaskmaskinen og bretter teppet i sofaen, fikser putene osv. Jeg hater å stå opp til rot, haha!

3. Jeg er liiiiiivredd for toalettbakterier, og er supernazi på å lukke dolokket helt før jeg spyler ned. Jeg leste en gang at hvis ikke man gjør det, flyr bakteriene flere meter ut i rommet. ÆSJ!! Om jeg er på do med en venninne og hun ikke lukker det før hun spyler ned, hyler jeg høyt og kaster meg bort for å lukke det.. Husker da vi var i USA, så var det mange av de offentlige toalettene som ikke hadde dolokk, og som hadde en sånn sensor som spylte ned automatisk når man reiste seg fra setet. Det var virkelig helt grusomt og jeg sprang omtrent ut av båsen før jeg fikk tatt på meg trusa.

4. Jeg er sykt smart. Dette høres kanskje veldig rart ut, men det er helt sant. På skolen tar jeg ting utrolig lett og kunne fått toppkarakterer i alt om jeg faktisk hadde gjort en innsats. Noe jeg ikke har gjort så langt i livet iallefall. Jeg er litt for lat på det området og er vant med å få greie resultater uansett om jeg leser eller ikke, en drittuvane jeg håper å riste av meg.

5. Jeg har halveis fotografisk hukommelse! Vet ikke om det finnes gradvis, eller om man har det eller ikke? Jeg husker iallefall veldig detaljert, og kan gjennfortelle hva alle hadde på seg på en fest for et halvt år siden for eksempel. Har sykt lyst til å få helt fotografisk hukommelse, men det er kanskje noe man er født med, noen som vet?

6. Jeg kan oppfattes veldig direkte og kanskje frekk. Det er ikke noe jeg gjør med hensikt, men bare sånn jeg prater. Også noe man kanskje burde skjerpe seg på? Haha!

7. Vann er min beste venn, og jeg sluker minst en halvliter før jeg i det hele tatt spiser frokost! Om jeg ikke drikker nok vann i løpet av dagen blir jeg dritsur, får hodepine og blir slapp.

8. Om jeg ikke har spist blir jeg min egen verste fiende, og kan seriøst krangle på meg en gråstein. Stakkars Kristoffer som får se mitt lille monster cirka hver dag før middag. Heldigvis vet han at det bare er å stappe i meg litt mat så ordner alt seg.

9. Jeg er veldig dårlig med penger, og bruker mye penger på mye tull. Det har faktisk vært ett av nyttårsforsettene mine, å bli flinkere til å spare og ikke bruke så mye på meningsløse ting. Det har jeg klart så bra i år, håper den gode trenden fortsetter!

10. Jeg sliter ofte med å konsentrere meg, og må gjøre flere ting på en gang. Om jeg for eksempel ser en tvserie eller en film, så klarer jeg ikke å følge intenst med til den er ferdig. Jeg må fikle med mobilen min, spille rat on a snowboard eller generelt ha et lite avbrekk før jeg kan konsentrere meg videre.

Noe du ikke visste? Kanskje dere vil dele noen fun facts om deg selv også? 😀 Er litt moro å bli kjent med de som leser bloggen min! Dere trenger kanskje ikke skrive ti om dere ikke gidder, men et par punkter hadde vært gøy syns jeg. Husk at for å kommentere må du inn via overskriften!

 

16 kommentarer
    1. Kjenner meg veeeeldig igjen i punkt 1, 2 og 8, haha! Men du, går det an å fikse det sånn at innleggene dine kommer opp på Bloglovin igjen? Hadde vært supergreit 🙂

    2. Haha åh, kjenner meg sykt igjen i nr 5, 7 & 10. Kjæresten min tror jeg er helt dust, fordi jeg husker hva han hadde på seg på vår første date for snart tre år siden, f.eks. Og nr 10, det er mye gøyere å se på serier hvis man gjør noe annet også, føler meg mye mer “produktiv” da. Det er SÅ deilig å lese at noen har samme fun facts som meg 😀 ha en kjempefin dag, søte deg!

    3. Kunne ønske jeg var nr 4! Jeg går på vg3 nå, og lurte på om du har noen tips for å få gode karakterer? sånn 5-6? jeg var flink på skolen før, men nå syns jeg det blir for mye på en gang, og for mye å lære på kort tid.. jeg husker mindre enn jeg gjorde før også ;s

    4. Ikke for å være frekk, men det er da virkelig ikke fotografisk hukommelse å huske hva noen har hatt på seg på fest. Dette er jo helt normalt! Du har heller ikke “halvveis” fotografisk hukommelse, men normal lang- og korttidshukommelse. For ordens skyld er de fleste forskere på hukommelse enig i at det ikke er noe som heter fotografisk hukommelse! De som påstår at de har det mennesker som ved å ha lest/bladd gjennom en bok kan diktere s. 468 eller 291 for den slags skyld. Altså mennesker med utrolig god hukommelse, som hadde ledd seg ihjel av at du “klarer å huske hva folk kler seg i”.

      At du er smart skal jeg ikke si i mot, men hadde du hatt fotografisk minne (eller lik hukommelse/IQ som nevnte over) hadde du utviltsomt kommet deg gjennom vgs på en helt annen måte. Du er nok som alle andre, men lev gjerne i troen!

    5. “Jeg er sykt smart. Dette høres kanskje veldig rart ut, men det er helt
      sant. På skolen tar jeg ting utrolig lett og kunne fått toppkarakterer i
      alt om jeg faktisk hadde gjort en innsats” Kødder du med meg? Alle kunne fått toppkarakterer om de virkelig hadde gjort innsats. Hvis du er så sykt smart, hvorfor i helsikke kaster du det kort ved å blogge om random bullshit som ikke har noen hensikt i det hele tatt? Du går på BI, og har det sååå utfordrende med Cathrine. Hvis du er så sykt smart, hvorfor har du ikke et fantastsk internship ved ambassaden i DC, Oslo, eller et annet sted? Hvis du er så sykt smart, hvorfor tar du ikke til deg de smarte rådede dine venner gir deg?

    6. Sykt smart? Man trenger ikke være sykt smart for å få gode karakterer på videregående. De fleste får gode karakterer om man gjør en innsats. Mennesker som er sykt smarte går som regel ikke rundt og skryter av at de er sykt smarte.

    7. hahah kjenner meg igjen i nr 10. PÅ film eller forelesning liker jeg best å sitte å fikle med mobilen samtidig, konsentrerr meg mye bedre da. Ellers startet jeg bare å dagdrømme og tenke meg helt vekk fra det jeg egentlig gjør på

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg