SKI OG MORGENABS

Hei dere, det er noe jeg lurer på. Dere vet den sporten nordmenn er over gjennomsnittet entusiastisk til, der mennesker løper flere mil rundt på et par pinner som de smører lim under? Hva er det den het igjen? Ski, tror jeg det var. Personlig har jeg aldri skjønt vitsen i å se på at mennesker verken springer, hopper eller går rundt omkring på ski. Og jeg har iallefall aldri likt å utføre vintersport selv. Slalom syns jeg er kjempeskummelt, og jeg kan ikke skjønne at mennesker med vettet i behold kjører hundre kilometer i timen ned en bratt bakke. Snowboard er akkurat likedann, bare at der sitter du fast i en avlang tallerken og jeg får egentlig bare helt klaus av hele greia. Så har vi langrenn da, og vi alle er visst født med ski på beina. I min familie hoppet genet over en generasjon, for jeg kan ikke fordra å stå på langrenn. Tro meg, jeg har prøvd mange ganger. Fremdeles klarer jeg ikke å skøyte, så om jeg skal holde følge med de andre så jogger jeg liksom bare med skiene på slep i stedet.

I dag har Torild klart å lurt meg i fella, og nå sitter jeg her plutselig i Kari Traa superundertøy å venter på å dra. Siden jeg av en eller annen grunn ble helt frisk over natten så har jeg jo ingen unnskyldning til å plutselig takke nei. Det er jo helt klart at jeg svarte i smertestillende-rus, for om jeg hadde vært ved mine fulle fem hadde jeg sagt nei på flekken.


Altså, dette bilder tyver tydeligvis. Jeg er helt sikker på at absene var der i baderomsspeilet!!

Jeg får heller tenke på at skigåing forbrenner mange kcalorier og er en bra form for trening, selv om jeg nå har mest lyst til å legge meg under dyna å se på den nye episoden av The Vampire Diaries. Sukk dere, hva gjør man ikke for helsa.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg